Υπαρχει καποιος λογος που προτεινεται στους οδηγους η 3.1.0-0_miui-hellas?
Εννοω γιατι οχι η νεοτερη επισημη twrp 3.1.1 απο το site της twrp που εχει καποια σημαντικα νεα features και bug fixes?
Ειναι ετσι το setup της ελληνικης rom που δεν φλασαρεται με την 3.1.1?
Στο νέο ίσως να έχουν κάνει κάποιες διορθωσεις (ισως στο adb backup) αλλα δεν το εχω ψάξει για να ξέρω...
Δηλαδη στην ιδια εκδοση τους,ας πουμε την 3.1.0 ειναι ακριβως ιδιες?Αν ναι τοτε ποιος ο λογος να μην υπαρχει εδω απλα ενα link για το download απο το επισημο site της twrp?Για τις χρωματιστες εκδοσεις της προηγουμενης version που υπαρχουν εδω?
Αν δεν σου αρέσουν φίλε μου οι χρωματιστές έκδοσεις μπορείς να ψάξεις από το επίσημο φόρουμ και να βάλεις το επίσημο recovery, και να δεχτώ ότι ρωτάς πολλά είναι δικαίωμα σου όχι όμως να θίγεις αυτούς που έχουν φάει τον χρόνο τους για να φτιάξουν και να είναι λειτουργικά τα χρωματιστά όπως θεωρείς recovery, για μένα είναι λάθος και ο τρόπος και η διατύπωση σου, πάντα φιλικά !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν σου αρέσουν φίλε μου οι χρωματιστές έκδοσεις μπορείς να ψάξεις από το επίσημο φόρουμ και να βάλεις το επίσημο recovery, και να δεχτώ ότι ρωτάς πολλά είναι δικαίωμα σου όχι όμως να θίγεις αυτούς που έχουν φάει τον χρόνο τους για να φτιάξουν και να είναι λειτουργικά τα χρωματιστά όπως θεωρείς recovery, για μένα είναι λάθος και ο τρόπος και η διατύπωση σου, πάντα φιλικά !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο που κι ως που τον εθιξα?Ρωτησα για να μαθω τι παιζει. Αν εχει κατι παραπανω η εκδοση η ελληνικη κι εγω αυτην θα βαλω. Δεν καταλαβαινω που το ειδες,μαλλον ηθελες να το δεις.Αν ξερεις απαντησε,μην δημιουργεις ενταση χωρις να υπαρχει!