Το ξέρω, ήδη χρησιμοποιώ δικια μας ελληνική από εποχής ..... Ποτε δεν τέθηκε θέμα για μένα τουλάχιστον official. Απλα έλεγε να, θα πρέπει να περιμένουμε για ξεκλείδωμα, να θα χάσω το set up μου και αλλα τέτοια, και δεν το αποφασίζε τόσο καιρο (το έχει από αρχες καλοκαιριού....)
Τώρα, μια και έκατσε αυτό, ήρθε η ώρα
Τέλος καλο, όλα καλα .....
Γιατι, παρόλο που φοράω arΩma, όταν κάνω boot σε recovery, βγαίνει πάλι στο mi recovery ?
Ενώ έγινε επιτυχής εγκατάσταση της arΩma 7.8.24 ......................
Κώστας Xiaomi Redmi Note 7(11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3(11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max256GB
Think different, think macuse.net
Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η σειρά των βημάτων για να πάω στην ελληνική ρομ, εννοώ πότε πρέπει να γίνει το unlock, η εγκατάσταση του twrp κλπ. Επίσης αν μπορώ να βάλω απευθείας την τελευταία ελληνική developer rom ή αν πρέπει να περάσω από ενδιάμεσα στάδια.
Απολογούμαι αν απαντήθηκε προηγουμένως το θέμα αλλά το νήμα μεγάλωσε πολύ και δυσκολεύομαι να βρω την απάντηση.
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο, θα ακολουθήσω τις οδηγίες σας και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα.
Με το παλιό Unlock tool όταν πήγα να ξεκλειδώσω μου είπε να κατεβάδω το καινούργιο. Κατέβασα το καινούργιο. Λίγο πριν το τέλος του verification μου ζήτησε να πάω developer options και να συνδέσω από εκεί το κινητό μου με την επιλογή MIUI unlock ή κάτι παρόμοιο. Το έκανα.
Πήγα ξανά να ξεκλειδώσω, εκεί μου έβγαλε ένα μήνυμα που δεν είχε νόημα στα αγγλικά, κάτι για 72 ώρες. Ψάχνοντας στα φόρουμ βρήκα ότι πρέπει να περιμένω 72 ώρες από την στιγμή που έκανα bind το account μου από τα developer options για να ξεκλειδώσω. Οπότε θα περιμένω λιγάκι.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην mmarx: Ενημέρωση ().