Διαφήμιση

Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO

• Οδηγός
    • Flash Tool
    • RedMi Note 4X
    • Κατεβασε στο κινητο η στον υπολογιστη την ρομ μετα twrp κ κανε fr wipe cache dalvik κ αν θελεις κ data για καθαρη εγκατασταση τις νεας ρομ κ μετα install την ρομ που αν δεν κανω λαθος κ να με διορθωσουν τα παιδια η χυμα στο κινητο την βαζεις η φτιαχνεις φακελο πρωτα βασικο για να εχεις αρχεια εφαρμογες κ τα σχετικα τοπικα αντιγραφα μεσα απο τις ρυθμισεις φτιαξε back up κανε κ ενα στο mi cloud κ καποια στιγμη ενα ναντροιντ back up απο το back up του twrp

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • σε ευχαριστω πολυ για τις αμμεσες απαντησεις! ειστε ολοι φοβεροι εδω και μπραβο για την καλη δουλεια που κανετε και μας διαφωτιζετε και μας! οποτε το μονο που μενει ειναι να παρω και μια καρτα sd για να κανω την εγκατασταση απο κει!
    • Διαφήμιση
    • Αν μαθεις μετα θα σου πηγαινει πιο ευκολα η αρχη λιγο ειναι μετα....αν στην περιοχη σου τωρα εχεις κανεναν με την ιδια μαρκα ζητησε του να το κανεις μαζι του να δεις αυτο φυσικα εφοσον ρωτησεις εαν καταλαβεις σωστα θα τα κανεις πολυ ευκολα καλη αρχη σου ευχομαι

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @Tasos Halvatzis Ακολούθησε αυτά που σου είπα και δεν θ'αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα ;)

Δεν χρειάζεται ν'αγοράσεις, άμα μπεις στο TWRP και κάνεις Dalvik/ART cache, Data, Cache ==> swipe to wipe μετά αν συνδέσεις το κινητό με το pc σου θα σου ανοίξει ένα παράθυρο στο pc που μέσα του θα βρεις το internal storage, το ανοίγεις και πετάς χύμα μέσα τη rom που κατέβασες και μετά στο TWRP επιλέγεις install και βρίσκεις τη rom για να τη φλασάρεις. Απλά να ξέρεις ότι μετά την εγκατάσταση θα σβηστεί από το κινητό ;)

Αν δεν επιλέξεις το "Data" φυσικά δεν χάνεις τίποτα, οπότε τη rom μπορείς να τη πετάξεις μέσα από την αρχή πριν μπεις καν στο TWRP, απλά συνδέεις το κινητό στο pc και επιλέγεις mtp στο κινητό.

Μπορείς και με φλασάκι usb αν πάρεις ένα otg καλωδιάκι....και φυσικά sd καρτούλα που πάντα χρειάζεται....
      Open-source is the future
    • Διαφήμιση
    • Λοιπόν έβαλα την ρομ με clean install. Από μπαταρία δεν ξέρω πως θα τα πάει, ο χρόνος θα δείξει. Το παιχνίδι το συγκεκριμένο όμως που ανέφερα παραπάνω κάνει τα ιδια κόλπα. Το κατεβάζω κανονικά από το play store και όταν πάω να το ανοίξω λέει starting και δείχνει ότι κάνει download αλλά μένει εκεί και δεν ανοίγει. Ενώ κανονικά πρέπει να ανοίξει αμέσως και να συνδεθεί με το Google play games και να κάνει συγχρονισμό. Δεν βλέπω να υπάρχει κάποια λύση

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Σήμερα πέρασα την νεα "άρωμα",στη νέα μου συσκευή,εχασα την παλια! Redmi note 3 ,φαινεται πόλυ ωραιασυγχαρητήρια παιδιά και μπράβο σας.
    • Ο/H Tasos Halvatzis έγραψε:

Λοιπόν έβαλα την ρομ με clean install. Από μπαταρία δεν ξέρω πως θα τα πάει, ο χρόνος θα δείξει. Το παιχνίδι το συγκεκριμένο όμως που ανέφερα παραπάνω κάνει τα ιδια κόλπα. Το κατεβάζω κανονικά από το play store και όταν πάω να το ανοίξω λέει starting και δείχνει ότι κάνει download αλλά μένει εκεί και δεν ανοίγει. Ενώ κανονικά πρέπει να ανοίξει αμέσως και να συνδεθεί με το Google play games και να κάνει συγχρονισμό. Δεν βλέπω να υπάρχει κάποια λύση
      Μήπως το πρόβλημα με το παιχνίδι είναι θέμα σύνδεσης? Με WiFi είσαι συνδεδεμένος?

Αν είσαι συνδεδεμένος με WiFi και δεν ανοίγει τι να σου πω, θες να δοκιμάσεις να βάλεις τη stable?

Μήπως είναι θέμα Android 7 (Nougat)? Για κοίτα λίγο στο ίντερνετ μήπως υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι και nougat ;)
      Open-source is the future
    • Και με wifi και με data το ίδιο αποτέλεσμα. Η stable είναι Android 6 έτσι? Επειδή είναι downgrade πως την βάζω? Με factory reset ή ακολουθώ κάποια άλλη διαδικασία?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Πολλές εφαρμογές-παιχνιδια μπορεί να κάνουν διάφορα Κούλα κατά καιρούς. Δοκίμασε να μιλήσεις με τον δημιουργό μήπως έχει κάποια λύση. Πολλές φορές έχουν βγει update απλά για να διορθώσουν bug σε μια συσκευή