Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO
- Οδηγός
- Flash Tool
- RedMi Note 4X
-
-
Ο/H Sotiris_s έγραψε:
Παιδια μια ερώτηση.
Στο mido της γυναικας μου εχω αφήσει την miui 8,5 σταθερή κ σήμερα είδα ότι έχει έρθει miui v 9.0.3.0 σταθερή...
Να την κάνω την αναβάθμιση;;;
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Οκ την κάνω....
-
-
Γεια σας,
Αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό, και μου ήρθε σήμερα.
Ακολούθησα τον οδηγό, και έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader.
Η ερώτηση μου, και συγνώμη αν είμαι σε λάθος νήμα, είναι η εξής:
Ψάχνω για μία ROM που να μην έχει bugs, να μην έχει battery drain, και να έχει και το feature της xiaomi για διπλούς λογαριασμούς σε whatsapp, viber, κτλ. Ξέρω ότι υπάρχουν και apps στο playstore για αυτό το τελευταίο που ανέφερα, αλλά έχουν διαφημίσεις και δεν τα θέλω αν γίνεται.
Επειδή δεν είναι πολύ σχετικός, μπορεί κάποιος να που προτείνει μια ROM με βάση αυτά που ανέφερα; Να σημειώσω ότι δεν εχω σκοπό να αλλάζω διαρκώς ROM, απλά θέλω μια rom για να βάλω adaway, καλύτερη κάμερα, και να είμαι root (αλήθεια, η custom rom θα είναι rootαρισμένη από μόνη της, ή θα χρειαστεί να κάνω και κάτι παραπάνω;)
Επίσης, σε αυτό το νήμα διάβασα τον -πολύ αναλυτικό- οδηγό, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι ο κατάλληλος και για μια άλλη rom, ή αν ισχύει μόνο για την ελληνική rom που αναφέρεται σε αυτό το νήμα (???). Προσωπικά, δεν με πειράζει να είναι στα αγγλικά, μάλιστα το προτιμώ, γιατί πολλές εφαρμογές δεν εμφανίζουν σωστά μερικά μενού στα ελληνικά.
Ζητάω ξανά συγνώμη αν είμαι σε λάθος νήμα, και ευχαριστώ όλους όσους κάθονται και φτιάχνουν αυτές τις roms και τα guides -
Ο/H B5t5 έγραψε:
Γεια σας,
Ψάχνω για μία ROM που να μην έχει bugs, να μην έχει battery drain, και να έχει και το feature της xiaomi για διπλούς λογαριασμούς σε whatsapp, viber, κτλ. Ξέρω ότι υπάρχουν και apps στο playstore για αυτό το τελευταίο που ανέφερα, αλλά έχουν διαφημίσεις και δεν τα θέλω αν γίνεται.
Επειδή δεν είναι πολύ σχετικός, μπορεί κάποιος να που προτείνει μια ROM με βάση αυτά που ανέφερα; Να σημειώσω ότι δεν εχω σκοπό να αλλάζω διαρκώς ROM, απλά θέλω μια rom για να βάλω adaway, καλύτερη κάμερα, και να είμαι root (αλήθεια, η custom rom θα είναι rootαρισμένη από μόνη της, ή θα χρειαστεί να κάνω και κάτι παραπάνω;)
Επίσης, σε αυτό το νήμα διάβασα τον -πολύ αναλυτικό- οδηγό, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι ο κατάλληλος και για μια άλλη rom, ή αν ισχύει μόνο για την ελληνική rom που αναφέρεται σε αυτό το νήμα (???). Προσωπικά, δεν με πειράζει να είναι στα αγγλικά, μάλιστα το προτιμώ, γιατί πολλές εφαρμογές δεν εμφανίζουν σωστά μερικά μενού στα ελληνικά.
Ζητάω ξανά συγνώμη αν είμαι σε λάθος νήμα, και ευχαριστώ όλους όσους κάθονται και φτιάχνουν αυτές τις roms και τα guides
Εαν διαλεξεις καποια απο τις stable ρομ στο site μας μπορεις να επιλεξεις την αρωμα stable rom η οποια στην αρχη οταν θα την εγκαταστησεις θα σε ρωτησει εαν θες να βαλεις αυτοματα root κλπ αφου επιλεξεις την προσαρμοσμενη εγκατασταση τις διαλεγοντας εσυ μεσα απο ενα 'μενου' τι θες να εχει προεγκατεστημενα...στην αρχη που θα βαλεις την ρομ δηλαδη θα σε ρωτησει για διαφορες εφαρμογες αν θε να ειναι εγκατεστημενες η οχι, αν θες να μπει ροοτ κλπ! Εδω εχεις μερικες πληροφοριες για το τι ειναι η αρωμα ρομ xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25648
και εδω μπορεις να βρεις τις ελληνικες stable roms xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/29080
Ο οδηγος ειναι παρόμοιος απλα θα βαλεις αλλη ρομ απο αυτην που λεει εδω, επισης εχεις εδω πολλους οδηγους ακομα και για το κινητό σου συγκεκριμένα που θα σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε θες να κανεις xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13853
Οι stable roms εχουν αναβαθμίσεις αρκετα πιο αργα απο τις developer-beta roms που εχουν ανα βδομαδα, που θεωρητικά πρεπει να τις κανεις τις αναβαθμίσεις άσχετα με το αν σε ενδιαφέρουν η οχι τα νεα χαρακτηριστικά που μπορει να εχουν καθως διορθώνουν διαφορα πραγματα που δεν τα παιρνουμε χαμπάρι οπως πχ διαφορα κενα ασφάλειας!
Ααααπο την αλλη μπορείς να περιμένεις καθως οι stable rom που διαθέτουμε στο site ειναι 'βασισμενες' στις κινεζικες ρομ (υπαρχει η κινεζικη και η global rom) και συντομα θα αλλαχτουν και θα ειναι 'βασισμένες' στην global rom με αποτελεσμα οσοι θελήσουν αργότερα να αναβαθμιστούν στις νεες ρομ θα χρειαστεί να κανουν factory reset δηλαδη να διαγραφτούν ολες οι ρυθμίσεις στο κινητο κλπ
Ελπιζω να μην σε μπέρδεψα πολυ -
Ο/H SoNik+ έγραψε:
Ο/H B5t5 έγραψε:
Γεια σας,
Ζητάω ξανά συγνώμη αν είμαι σε λάθος νήμα, και ευχαριστώ όλους όσους κάθονται και φτιάχνουν αυτές τις roms και τα guides
και εδω μπορεις να βρεις τις ελληνικες stable roms xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/29080
Ο οδηγος ειναι παρόμοιος απλα θα βαλεις αλλη ρομ απο αυτην που λεει εδω, επισης εχεις εδω πολλους οδηγους ακομα και για το κινητό σου συγκεκριμένα που θα σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε θες να κανεις xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13853
Οι stable roms εχουν αναβαθμίσεις αρκετα πιο αργα απο τις developer-beta roms που εχουν ανα βδομαδα, που θεωρητικά πρεπει να τις κανεις τις αναβαθμίσεις άσχετα με το αν σε ενδιαφέρουν η οχι τα νεα χαρακτηριστικά που μπορει να εχουν καθως διορθώνουν διαφορα πραγματα που δεν τα παιρνουμε χαμπάρι οπως πχ διαφορα κενα ασφάλειας!
Ααααπο την αλλη μπορείς να περιμένεις καθως οι stable rom που διαθέτουμε στο site ειναι 'βασισμενες' στις κινεζικες ρομ (υπαρχει η κινεζικη και η global rom) και συντομα θα αλλαχτουν και θα ειναι 'βασισμένες' στην global rom με αποτελεσμα οσοι θελήσουν αργότερα να αναβαθμιστούν στις νεες ρομ θα χρειαστεί να κανουν factory reset δηλαδη να διαγραφτούν ολες οι ρυθμίσεις στο κινητο κλπ
Ελπιζω να μην σε μπέρδεψα πολυ
Απ' ότι κατάλαβα, μπορώ να χρησιμοποιήσω τον οδηγό για οποιαδήποτε rom, κάτι που είναι πολύ θετικό για εμένα προφανώς!
Στο xda βρήκα πχ αυτή τη rom, που βασίζεται στο android oreo (ver 8), και νομίζω θα την προτιμήσω, ώστε να πάω στην νεότερη έκδοση του λειτουργικού. Δεν είμαι βέβαια σίγουρος ότι θα έχει το feature που θέλω με τα διπλά whatsapp/viber accounts, ούτε είμαι σίγουρος αν θα είναι rootαρισμένη από μόνη της, ή θα θα χρειαστεί κάποια επιπρόσθετα βήματα, αλλά ελπίζω να πάει καλά! -
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Το firmware πώς το αναβαθμίζω/ελέγχω τι έκδοση έχω; Δεν είδα κάτι για firmware στον οδηγό.
Αν είναι έτσι, ίσως απλά πρέπει να επιλέξω την ελληνική rom... -
Αυτο θα σου πρότεινα για να εξοικειωθεις πρώτα και μετά δεν έχει όρια.
Εφόσον ξεκλειδώσεις, θα έχεις περάσει και οδηγούς στον υπολογιστή σου,
πέρασε το TWRP για mido με τον δεύτερο τρόπο από εδώ
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
και πέρασε την τελευταία άρωμα dev
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
[XTRV-7.11.16 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/11 20:20)
Η την stable από εδώ
[Ενημέρωση 03/02/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! -
@B5t5
Επειδή δεν νομίζω να κάτσεις με τη Ρομ του xda πάνω από δύο μέρες , θα σου πρότεινα να βάλεις τη Ρομ του νίκελ από global source ..
Θα τη βρεις σ'αυτο το νήμα .. [XTRV-8.3.1 & ARΩMA] Beta2 από Global Source. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα