Μήπως απλά έφτιαξε λογαριασμό χωρίς να κάνει αίτηση; Πάντως αν όλα έγιναν σωστά τότε δεν βλέπω το λόγο να του βγάζει σφάλμα, εκτός εάν έχουν πρόβλημα οι servers της xiaomi.
Μήπως απλά έφτιαξε λογαριασμό χωρίς να κάνει αίτηση; Πάντως αν όλα έγιναν σωστά τότε δεν βλέπω το λόγο να του βγάζει σφάλμα, εκτός εάν έχουν πρόβλημα οι servers της xiaomi.
Μα αυτό έγραψα και παραπάνω. Ότι δεν έχει κάνει αίτηση γιατί του είπαν ότι πλέον δεν απαιτείται. Αυτό που ρωτάω βασικά είναι αν κατάλαβε λάθος και συνεχίζει να υφίσταται η ανάγκη αίτησης ξεκλειδωματος. Και αν τυχον χρειάζεται, αν μπαίνει με link κάπου ή αν τον οδηγεί το app του mi unlock (δεν θυμάμαι πως γίνεται η αίτηση).
Παιδεια καλησπέρα.μια ερώτηση και ελπιζω να μην είμαι off.θελω να πάρω για τη σύζυγο το 4χ non global.μετα μπορώ να του περάσω official rom η την ελληνική?περνώντας την official η την ελληνικη ξεκλειδώνει μήπως η b20?ήμουν αναμεσα σε 4αρι 4χ και 5αρι και ειπα να καταλήξω στο 4χ.ευχαριστω πολυ
@George Kaggelaris
Σπαμαρω... Με 2 ερωτησεις; Γιατι πολυ απλα δε πηρα απαντηση ισως; Εαν σε ενοχλησε οντως η δευτερη μου ιδια ερωτηση θα πρεπει να εχεις πολυ βαρετη ζωη αδερφε
Καλό θα ήταν λοιπόν να κάνεις to-the-point ερωτήσεις σχετικά με το πρόβλημά σου ώστε να είναι πιο πιθανό να βρεθεί λύση, παρά να ρωτάς ένα γενικό "known issues"!
Λοιπόν, η ROM δεν έχει issues, λειτουργεί απρόσκοπτα και μερικές φορές καλύτερα και από την επίσημη. Τώρα, όσον αφορά το θέμα σου με το μικρόφωνο, έχει αναφερθεί ένα θέμα σχετικά, κατά το οποίο δεν σε ακούει ο συνομιλητής σου όταν κρατάς το τηλέφωνο κάθετα. Αν υπάρχει και κάποιος χρήστης του κινητού που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με εσένα και το έχει λύσει, καλό θα ήταν να το αναφέρει μήπως άπτεται του δικού σου προβλήματος.
Τώρα, όσον αφορά το σχόλιο για την "βαρετή" προσωπική μου ζωή, επειδή είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος γενικά και δεν έχω όρεξη για συγκρούσεις, το αφήνω ασχολίαστο και θα σε παρακαλούσα να το κρίνω εγώ καλύτερα!
Καλή συνέχεια και καλή διαμονή στο φόρουμ μας και ελπίζω να βρεθεί λύση στο πρόβλημά σου!