62 Μάι 12th 2017, 8:12pm Ο/H giasoy έγραψε: με την υπάρχουσα δεν κάνει ξεκλείδωμα Τι μήνυμα λάθους σου βγάζει το Mi Unlock Tool; Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
63 Μάι 12th 2017, 8:14pm O George στα εξήγησε λεπτομερώς και εγώ έτσι ξεκλείδωσα, όλα καλά θα πάνε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
65 RE: Μάι 12th 2017, 8:25pm Ο/H George Kaggelaris έγραψε: Ο/H giasoy έγραψε: με την υπάρχουσα δεν κάνει ξεκλείδωμα Τι μήνυμα λάθους σου βγάζει το Mi Unlock Tool; Ενδεχομένως να είναι bug της rom, δοκίμασε να βάλεις την 8.1.15.0 που δουλεύει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
66 RE: Μάι 12th 2017, 8:33pm Ο/H giasoy έγραψε: δοκιμάζω όπως είμαι και επανέρχομαι, ευχαριστώ πολύ Edit: Κατέβασε προηγούμενη έκδοση του mi unlock, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
67 RE: RE: Μάι 12th 2017, 8:36pm Ο/H marabu έγραψε: Ο/H giasoy έγραψε: δοκιμάζω όπως είμαι και επανέρχομαι, ευχαριστώ πολύ Edit: Κατέβασε προηγούμενη έκδοση του mi unlock, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Υποθέτω ότι έχεις σωστούς drivers στο pc..., το βλέπει το mido; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
68 Μάι 12th 2017, 11:25pm τελικά ήταν η έκδοση του mi unlock, ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ όλους σας. Συνεχἰζω ολοταχώς. =============== Μαι 12th 2017, 11:25pm =============== Τελικά μετά το φλασ του twrp και της 7.5.11 και ενώ δεν έδειξε κανένα σφάλμα έμεινα στο mi logo. Ακολουθώ αυτόν τον οδηγο ; Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom και κατεβάζω αυτό; Redmi Note 4X Latest Global De…on Fastboot File Download
69 Μάι 12th 2017, 11:32pm Μπορεί να σε κλείδωσε o bootloader Redmi note3 pro Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
70 Μάι 12th 2017, 11:32pm Ο/H giasoy έγραψε: Τελικά μετά το φλασ του twrp και της 7.5.11 και ενώ δεν έδειξε κανένα σφάλμα έμεινα στο mi logo. Μπηκες να δεις αν ξανα κλειδωσε?
72 Μάι 12th 2017, 11:53pm Αλλού είναι το πρόβλημα μπορεί να μην κατέβηκε σωστά η rom ξανά κατέβασε την κάνε τα wipe dalvik cache, cache και data και install Redmi note3 pro Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης