Να ρωτησω κατι παιδια. Για να ξεκλειδωσω πρεπει να ειμαι οπωσδηποτε σε dev? Απο Global stable δεν γινεται; Το ρωταω μηπως και γλυτωσω λιγο χρονο απο ασκοπο φλασαρισμα της dev.
=============== Μαι 23rd 2017, 6:04pm ===============
Να ρωτησω κατι. Επειδη δεν βλεπω ξεχωριστη rom για το global version. εμεις που εχουμε το global μηπως θα πρεπει μετα την εγκατασταση της dev να φλασαρουμε και το NON-HLOS.bin του global (οπως καναμε αντιστοιχα στις roms του kenzo για το kate). Οχι τιποτα αλλο αλλα πλεον αντι για Redmi Note 4 το γραφει ως Redmi Note 4X στο info.
Προσπαθω να παιξω λιγο με τις μπαντες να τεσταρω αν εχω οντως b20 (ειναι και καινουργιο, δεν προλαβα να το τεσταρω με τη στοκ) αλλα κρασαρει το network signal guru. Μου την εμφανιζει ως επιλογη στο band locking τη B20 αλλα με το που αλλαξω καποια επιλογη μου κανει reboot το κινητο. Για αυτο το ρωτησα. Να ειμαι οκ αραγε αφου μου λες οτι η Rom δεν εχει διαφορα;
Παιδιά μια βοήθεια αν μπορείτε. Προσπαθώ να ξεκλειδώσω τη συσκευή και δε μπορώ!! Εννοείται ότι έκανα όλα τα βήματα. Κάτι γίνεται με το λογαριασμό μου στο Mi cloud.Βασικά έχω 2. Στον ένα μου βγάζει μήνυμα κατά το ξεκλείδωμα, ότι πρέπει να περάσουν 30 μέρες για να ξεκλειδώσω πάλι.Οκ,ίσως γιατί ξεκλείδωσα πριν καμιά 20 μέρες. Τον άλλο όμως έχω να τον χρησιμοποιήσω πολύ καιρό!! Και κατά το ξεκλείδωμα μου βγάζει ότι είναι διαφορετικός ο λογαριασμός!! Τσέκαρα 100 φορές αν έχω κι άλλη συσκευή στον ίδιο λογαριασμό και δεν έχω!! Και φυσικά βλέπω τα στοιχεία στο ξεκλείδωμα και ταιριάζουν!! Τι μπορεί να γίνει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk