Στο παραπάνω φόρουμ για το redmi note 4 έχει fastboot ROM για επεξεργαστές ΜΤΚ, Snapdragon και Qualcomm σε official και developer έκδοση. Από εκεί που πήρα το τηλέφωνο έλεγε για επεξεργαστη MTK Helio. Αν τυχόν όμως έχει άλλον επεξεργαστή υπάρχει περίπτωση πέραν του προβλήματος που έχω να πάθει μεγαλύτερη ζημια. Το φλασαρισμα τελικά γίνεται με Mi flash ή με Sp tools; Σημειωτέον ότι με adb που δοκίμασα μου έβγαλε κλειδωμένο bootloader.
αν στο adb εδωσες την εντολη "fastboot gatvar all" για να δεις τον bootloader εχεις το note4(nikel)MTK
αν πας να περασεις λαθος rom θα σε βγαλει error,αλλα και να μπικαρει το κινητο για αυτο θελει προσοχη την rom
σε mtk φλασαρουμε με sp tools, σε snapdragon(qualcomm) με miflash
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
Makisfz εννοείς θα βγάλει error και θα μπρικαρει; Οπότε fastboot rom κατεβαζω έκδοση για mtk developer και φλασαρισμα με sp tool. To πρόβλημα που έχω (να είναι μαύρη η οθόνη και μόνο κατά την επανεκκίνηση να εμφανίζει στιγμιαια το logo Mi) θα μπορούσε να το πάθει από λάθος, ROM που έβαλε ο πωλητής;
makisfz ευχαριστώ καταρχήν, αλλά κάτι δεν κατάλαβα προφανώς.
Είμαι στο how to/οδηγοί που λες αλλά λιγκ για SP Flash Tools & Drivers for Nikel_by MrRaines δεν βλέπω.