μολις περάστηκε σε ido
recovery πρέπει να το πάρουμε απόφαση.....καπούτ!!!
καλύτερη διαχείρηση ram...
καλύτερη ανταπόκριση σε δαχτυλικό...
160 χαρακτήρες συνέχεια...
ίσως η φωτεινότητα ποιο χαμηλή...
στις επαφές απο το Ρ πάει κατευθείαν στο Ζ...
σαφώς ποιο γρήγορο...
τα άλλα εν καιρώ...
αααααααααααα
για εσάς του antutu.................
Εγώ δοκίμασα για λίγο την έβαλα σε gemini και γύρισα στην προηγούμενη..
1ον γιατί άλλαξε το μαμά θέμα και μου έβγαζε σε πολλές εφαρμογές ένα άσπρο πλαίσιο στο εικονίδιο της κάθε εφαρμογής αντί του παλιού γκρι που για μένα το άσπρο είναι εντελώς χάλια.. Αλήθεια φτιάχνει αυτό η όχι??
2. Μου άλλαξε το μέγεθος κάποιον widget..
3. Παω να κατεβασω το mario run και με βγάζει αυτό το μηνυμα... Το αντικείμενο δεν βρέθηκε... Κρίμα..
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Καλημέρα ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την ομάδα για τη δουλειά της. Να πω και τις παρατηρήσεις μου, όλα τρέχουν καλά μόνο λίγο παραπάνω κατανάλωση ράμ από τις προηγούμενες και ένα μικρό πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα. Το πρόβλημα που έχω σε όλες τις ρομ είναι με τα μηνύματα με τους χαρακτήρες. Σε μένα δεν έχουν διορθωθεί ποτέ. Υπάρχει λύση? sos
κάνουμε και καλά κάνουμε τα post για τις απορίες ή τα προβλήματα που έχουμε.........Ας έχουμε και λίγο τον νού μας για τις απαντήσεις.......η για τις διευκρινίσεις που πρέπει να δώσουμε.ΕΛΕΟΣ
Και σε εμένα κρασαρει στην 7.3.16.. Αλλά και στην νέα 7.3.23.. Πάει να ανοίξει κοκκινίζει και κλείνει.. Έλεος.. Πάντως η νέα ρομ είχε και θέμα με την ραμ έπιανε ποιο πολύ..
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Και σε εμένα κρασαρει στην 7.3.16.. Αλλά και στην νέα 7.3.23.. Πάει να ανοίξει κοκκινίζει και κλείνει.. Έλεος.. Πάντως η νέα ρομ είχε και θέμα με την ραμ έπιανε ποιο πολύ..