Διαφήμιση

[XTRV-7.3.23] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/3 22:02)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • σε natrium μπηκε πριν κανα δυωρο ολα καλα αλλα νομιζω οτι υπαρχει πολυ μεγαλη καταναλωση στην μπαταρια. θα μεινει για σημερα και θα ποσταρω για κατι νεοτερο :thumbsup:
    • Εχω βαλει αυτο το λειτουργικο...

Ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να βαλω την τελευταια εκδοση ?? Ευχαριστω !

Ενας με redmi note 3 pro αν μπορει να βοηθησει !??
      Images
      • Screenshot_2017-03-25-20-40-45-335_com.android.settings.png

152,4 kB, 1.080×1.920, viewed 134 times
    • Μόλις την έβαλα σε kenzo.
      Χωρίς προβλήματα και errors κατά την εγκατάσταση.
      -SMS 160 χαρακτήρων δουλεύουν κανονικά.
      -Wifi, Data, BT κλπ δουλεύουν κανονικά
      -TWRP 3.1.0.0 έγινε εγκατάσταση κανονικά
      Power menu, reboot to recovery και fastboot Δουλευουν κανονικα!!!
    • Διαφήμιση
    • περάστηκε σε μία mi4.αποτέλεσμα αύξηση κατανάλωσης μπαταρίας και αύξηση θερμοκρασίας cpu. Για να γυρίσω σε προηγούμενη ρομ απλή εγκατάσταση κάνω;
    • Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά

κατέβασα κι εγκατέστησα καταρχήν το twrp 3.1.0 by geoanto555 με την βοήθεια του @geoanto555 και @spideman3
      Καθώς εκεί που βρισκόμουν δεν είχα wifi , φλάσαρα την 7.3.23 πάνω από την 7,3,6 με επιτυχία. Συνεπώς δεν έκανα factory reset κι επαναφορά ρυθμίσεων κι εφαρμογών από το mi cloud. Κατά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης της ρομ, ερωτήθηκα αν θέλω να εγκαταστήσω το twrp 3.1.0 (αν δεν το είχα ήδη) και αν ήθελα να εγκαταστήσω το σχετικό εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας μου. Όταν άνοιξε το κινητό, δεν βρήκα πουθενά το σχετικό εικονίδιο της εφαρμογής twrp. (δεν γνωρίζω αν θα μου χρειαστεί τελικά κι αν φταίει που είχα ήδη εγκαταστήσει το recovery προτού εγκαταστήσω την ρομ χωρίς factory reset.....)
      Για να πω την αμαρτία μου.... δεν βλέπω κάποια διαφορά σε σύγκριση με την - καλύτερη για hennessy έως τώρα - xtrv 7.3.16 rom. Τα πάντα δουλεύουν ρολόι data, wifi , gps , bluetooth , 160 χαρακτήρες στα sms, screen recorder, διαχείριση ραμ.

@ όλους τους chefs.... σας ευχαριστώ ακόμα μια φορά για τα όσα μας προσφέρετε . Αν κρίνετε ότι πρέπει να την ξαναπεράσω με factory reset για να δω κάτι διαφορετικό ή καλύτερο , απλά πείτε μου το
    • Ο/H instant_diver έγραψε:

ερωτήθηκα αν θέλω να εγκαταστήσω το twrp 3.1.0 (αν δεν το είχα ήδη)
      κάποια twrp είναι port γι αυτό το λόγο θα το αφαιρέσουμε απ όλα το twrp..
      Μπορεί να ρωτάει αν θέλετε να το εγκαταστήσετε αλλά δεν θα το κάνει..
      Καλύτερα ξετίκαρε την επιλογή από ρυθμίσεις twrp..

• Περάστηκε σε mi4c.

Παρατήρησα τα παρακάτω :

1. Κατά την εισαγωγή του Pin στην 1η sim γράφει "Μόνο κλήσεις Εκτακτ..." και στην 2η "No service'' ενω πριν και στις 2 έγραφε "Μόνο κλήσεις Εκτακτ..."

2. Μέτα την εγκατάσταση χάθηκαν όλα τα widjet από τις αρχικές οθόνες και δεν μπορω να τα ξαναβάλω

3. Δεν συνδέεται η συσκευή με τον υπολογιστή σε MTP και το MiPCSuite γράφει ότι θέλει αναβάθμιση η συσκευή

Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε
    • Διαφήμιση
    • τελικα επιστροφή στην προηγούμενη 10% μείον μπαταρια σε ένα τέταρτο με περιήγηση στο φόρουμ εδω και μία μικρή υπερθέρμανση στο κινητό που δεν μειωνόταν για αρκετό διάστημα.και στο κινητό έχω μόνο τρεις εφαρμογές δικές μου.αυτα απο μένα. :thumbsup:
    • Ο/H EGW4321 έγραψε:

τελικα επιστροφή στην προηγούμενη 10% μείον μπαταρια σε ένα τέταρτο με περιήγηση στο φόρουμ εδω και μία μικρή υπερθέρμανση στο κινητό που δεν μειωνόταν για αρκετό διάστημα.και στο κινητό έχω μόνο τρεις εφαρμογές δικές μου.αυτα απο μένα. :thumbsup:
      καλο θα είναι παιδιά να προσδιορίζουμε και την συσκευή στην οποία αναφερόμαστε....
    • παω να κατεβασω το mario run και με βγάζει αυτό το μηνυμα
      Images
      • Screenshot_2017-03-25-22-31-14-653_com.android.vending.png

45,12 kB, 1.080×1.920, viewed 107 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kostas1alina έγραψε:

καλο θα είναι παιδιά να προσδιορίζουμε και την συσκευή στην οποία αναφερόμαστε....
      Αν δεν κάνω λάθος μιλάει για το Xiaomi_Mi-5S_Plus...το αναφέρει το προφίλ του :smile: