Ο/H miltosdelis έγραψε:
Καλησπέρα ομάδα πέρασα την νέα ρομ στο kenzo τα μονα προβλήματα
1)κατανάλωση μπαταρίας
2)recovery mode button
σε αυτή την έκδοση
Ο/H ngiannakos έγραψε:
Ο/H soulg έγραψε:
Έχω παρατηρήσει κι εγώ μια αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας 10% με 15% περίπου σχετικά με τις πρόσφατες προηγούμενες rom.
Ο/H tsakal0s79 έγραψε:
Θα συμφωνήσω και εγώ @soulg και @ miltosdelis ότι η μπαταρία δεν είναι στα καλύτερά της
Redmi Note 3 Pro
Ο/H Mardis έγραψε:
Σε γενικές γραμμές όλα καλά σε redmi pro. απλά εγώ παρατήρησα μεγάλο draining στην μπαταρία σε σχέση με τις 3 προηγούμενες...
Μιας και πολλές οι αναφορές για την αυτονομία σε αυτή την ROM, λέω να την προσπεράσω...Ο/H gkalen έγραψε:
Σχετικά με το drain που αναφέρουν αρκετοί , θεωρώ ότι οφείλεται στο τελευταιο changelog τις xiaomi .
Επειδή όμως πιθανώς θα έχουμε αλλαγές στις Ρομ αυτή τη βδομάδα , θα τα δούμε όλα στο επόμενο update ..
Γενικότερα όμως, καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας ότι η κατανάλωση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Και ειδικά όταν περνάμε κάθε βδομάδα κι άλλη ROM, μπορεί κάποιες φορές να βγάλουμε λάθος συμπεράσματα.
Προφανώς δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη, που φαίνεται να υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα.
(τις παραθέσεις τις έκανα περισσότερο για να ειδοποιηθούν τα παιδιά και να δουν το σχόλιο)
Ρίξτε μια ματιά εδώ για να δείτε πως μπορεί με φαινομενικά ίδια χρήση (εφαρμογές/SOT), στην ίδια ROM, να υπάρχει μεγάλη απόκλιση στην αυτονομία!
Το κλειδί στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η συχνότητα και η συνολική διάρκεια που η συσκευή ήταν Ενεργή, (ανεξάρτητα αν ήταν ανοιχτή η οθόνη ή όχι).
Καλό είναι λοιπόν να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας τη σχετική μπάρα, όταν κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ των ROM.

Με το βλέμμα στη Marinaleda...