Τηλέφωνο απο την Gearbest με κινέζικη ROM [SOLVED]
-
-
καλημερα,
σημερα μου ηρθε το unlock tool απο την xiaomi.
συνδεσα το τηλεφωνο σε fastboot mode και οταν ξεκινω τη διαδικασια μου βγαζει το μηνυμα "couldn't not verify device - current account is different from the account info on the device".
τι λαθος εχω κανει; -
-
@thkarantias Η βασικότερη προϋπόθεση είναι να έχεις Official China Developer για να ξεκλειδώσεις.
Για λεπτομέρειες σχετικά με τις προϋποθέσεις, μπορείς να ανατρέξεις στην υπογραφή του @demakhs (Tips για ξεκλείδωμα του Bootloader) -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Με ποια ρομ ROM
-
@thkarantias από το screenshot φαίνεται ότι έχεις κινέζικη Stable, οπότε θα πρεπε να μπορείς να ξεκλειδώσεις. Σιγουρέψου ότι έχεις ενεργοποιήσει όλους τους διακόπτες στα Developer Options, το mi account σου είναι στο 100% , οι drivers σε fastboot είναι οκ και τέλος η συσκευή είναι "ορατή" στο δίκτυο ....
-
τι εννοεις με το: "η συσκευή είναι "ορατή" στο δίκτυο";
δεν ειναι συνδεδεμενη με το usb;
(υποψη οτι τη διαδικασια την κανω χωρις να εχω μεσα την SIM) -
@thkarantias Εννοεί τη λειτουργία "Find Device" η οποία πρέπει να είναι ενεργή στο κινητό ώστε να μπορείς να το βρίσκεις μέσω υπολογιστή από εδώ ---> 我的小米云服务
-
Το προβλημα λυθηκε. Δεν ειχα κανει login στον λογαριασμο μου της miui στο κινητο.
Σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια.
=============== Μαρ 28th 2017, 12:30pm ===============
νεο προβλημα:
εγκατεστησα TWRP συμφωνα με τον οδηγο: TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.
αφου μπηκε σε TWRP και δηλωσα σαν γλωσσα τα Ελληνικα, εκανα reboot και τωρα το τηλεφωνο ειναι πανω απο 10 λεπτα κολλημενο σε μαυρη οθονη με το λογοτυπο mi.
καποια βοηθεια; -
@thkarantias Η τελείες από κάτω τρέχουν ? Αν όχι μπες πάλι σε fastboot και δες αν είναι κλειδωμένος ο Bootloader
-
Ο/H thkarantias έγραψε:
καποια βοηθεια;
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H thkarantias έγραψε:
καποια βοηθεια;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0