φιλη μου ηλιθια εσβησε το google mail τις. τον λογαριασμο της εντελως.. καναμε επαναφορα το κινητο. και ζηταει να βαλουμε το μαιλ. το βαζουμε αλλα επειδη εχει διαγραψει τον λογαριασμο τις δεν τον βρισκει..?? γινετε αυτο..?? και δεν μπορουμε να ανοιξουμε το κινητο...
Redmi Note 4 Global Version (Snapdragon + B20 LTE)
-
-
Μπορει να προτείνει κάποιος ειδικος κάτι?? Τι κάνω? Μπορώ να περάσω νέα ρομ
-
Διέγραψε τελείως το gmail χωρίς να έχει κάνει αποσύνδεση του λογαριασμού από το κινητό της ?
-
Ακριβώς...!!
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αυτό το δοκιμάσατε ? ---> Recover your Google Account - Google Account Help
-
Σίγουρα βάζει τα σωστά στοιχεία ?
Δείτε σε κάποιον που είχε στείλει εμαιλ αν το βάζει σωστά...για το mi account μιλάς με την xiaomi, για το google account δεν ξέρω εάν υπάρχει ανάλογη δυνατότητα -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Σίγουρα βάζει τα σωστά στοιχεία ?
Δείτε σε κάποιον που είχε στείλει εμαιλ αν το βάζει σωστά...για το mi account μιλάς με την xiaomi, για το google account δεν ξέρω εάν υπάρχει ανάλογη δυνατότητα
-
θελει να βοηθησει κανεις????? ακουει κανεις??
-
Ο/H ALXIOA έγραψε:
θελει να βοηθησει κανεις????? ακουει κανεις??
Κάτι άλλο έκανε.
Θα πήγε προφανώς μέσα από κανέναν Browser κατευθείαν στον λογαριασμό της Google, και θα τον διέγραψε από εκεί.
Σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω να μπορεί να κάνει ανάκληση παρά μόνο δημιουργία νέου λογαριασμού, και φυσικά θα έχει χάσει όλα όσα είχε στον παλιό λογαριασμό της. -
Το ενδεχόμενο να μη μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει το σκέφτηκες; Δεν μου έχει τυχεί ξανά σε android συσκευή να μου ζητάει επίμονα το λειτουργικό το password (αν κατάλαβα καλά τι λες) του gmail account που είχε περασμένο πριν το factory reset. Το σύνηθες είναι να ζητάει τα πάντα από την αρχή και άρα να γίνεται να σεταριστεί με νέο λογαριασμό google εκ νέου. ΄Νέο google λογαριασμό δοκιμάσατε να βάλετε μετά την επαναφορά και δεν τον δέχεται;
-
Αν η διαγραφή του λογαριασμού έγινε πρόσφατα μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες Ανάκτηση Λογαριασμού Google - Βοήθεια Λογαριασμός Google
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα