αγαπητε διαχειριστα πες μου εναν τροπο να παρακαμψουμε το μαιλ που ζηταει και να ανοιξει η συσκευη εστω και chat h pm...το εμαιλ δεν υπαρχει το διεγραψε εντελως απο την google..το κινητο εχει κλειδωμενο bootloader..προσπαθησα με ενα tool frp να το κανω... το συνδεω το κανει..ανοιγει η συσκευη δεν μου ζηταει τπτ απο τα βηματα για μαιλ λογαριασμους και τα σχετικα..σεταρετε.. και στο τελευταιο βημα ομως που παει να ανοιξουν τα εικονιδια του κινητου σαν πρωτη φορα .. με ξαναπεταει απο την αρχη του σεταρισματος....
Redmi Note 4 Global Version (Snapdragon + B20 LTE)
-
-
Ζητάει Gmail ή mi account;
-
-
@ALXIOA Αν έκανε την διαγραφή όπως το περιέγραψα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο από τις Εργοστασιακές Ρυθμίσεις και πάλι σετάρισμα από την αρχή.
Αυτό συμβαίνει γιατί διέγραψε κατευθείαν τον λογαριασμό της από την σελίδα της Google και όχι από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού της Google στην συσκευή της.
Το αποτέλεσμα είναι η συσκευή να συνεχίζει να έχει δηλωμένο έναν λογαριασμό που πλέον δεν υπάρχει.
Αν δεν πετύχει αυτό που σου προτείνει παραπάνω η @fog, τότε το Factory Reset από το original Recovery είναι μονόδρομος για εμένα, αφού βέβαια πρώτα φροντίσετε να ανοίξετε νέο λογαριασμό Google.
Σε μερικές περιπτώσει δυστυχώς δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. -
οχι δεν ειναι ειρηνη..δυστυχως..στο gmail ειναι κλειδωμενο..βαζουμε το μαιλ. και λεει ο ογαριαμσος δεν υπαρχει..και φακτορυ να κανω παλι το ιδο βγαζει.. θελει να μπουμε με καποιο κολπο απο μεσα και να γινει επανφαρο απο μεσα.... διαφωνω για ολα υπαρχουν λυσεις..αρκη να υπαρχειδιαθεση για βοηθεια.....
-
Με κλειδωμένο bootloader αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι factory reset και στήσιμο από την αρχή...το δοκιμάσατε ?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Με κλειδωμένο bootloader αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι factory reset και στήσιμο από την αρχή...το δοκιμάσατε ?
-
Μπορείς να βάλεις μια φώτο με το σημείο που έχετε κολλήσει ?
-
-
Έχεις δοκιμάσει να περάσεις άλλο Gmail ?
-
Επαναφορά της συσκευής σου (να επανέλθουν τα δεδομένα) δεν μπορεί να γίνει γιατί ο λογαριασμός gmail έχει διαγραφεί. Ένα back πίσω (στο προηγούμενο στάδιο από αυτό που δείχνεις στο screenshot) τι επιλογές σου δίνει; Κάποια άλλη επιλογή ίσως σου δώσει τη δυνατότητα να σετάρεις εκ νέου το τηλέφωνο. Αλλιώς δοκίμασε αυτό που σου πρότεινε η fog για ανάκτηση του λογαριασμού google. Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό το τελευταίο αλλά αν είχε δηλώσει η φίλη σου τηλεφωνικό αριθμό στο google τότε με κάποια sms επιβεβαίωσης θα ανακτηθεί ο λογαριασμός. Ή με ερωτήσεις επαλήθευσης.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα