Redmi Note 4 Global Version (Snapdragon + B20 LTE)
-
-
Επίσης δες κι εδώ τι λένε σχετικά ---> Ομάδες Google
Αυτό πυο κατάλαβα είναι ότι για να βγάζει ότι δεν υπάρχει το account μάλλον κάτι δεν δίνει σωστά στην ανάκτηση του account -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αυτό πυο κατάλαβα είναι ότι για να βγάζει ότι δεν υπάρχει το account μάλλον κάτι δεν δίνει σωστά στην ανάκτηση του account
-
Ο/H theopan έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αυτό πυο κατάλαβα είναι ότι για να βγάζει ότι δεν υπάρχει το account μάλλον κάτι δεν δίνει σωστά στην ανάκτηση του account
-
Δες στο Google video για by pas του Gmail
-
Άρα η καλύτερη λύση είναι μια προσπάθεια να γίνει ανάκτηση του διαγραμμένου λογαριασμού. Μεγαλύτερη απώλεια είναι το να χαθεί ο λογαριασμός google κατά τη γνώμη μου εκτός πάλι αν τον είχε απλά για να συνδέεται στα τηλέφωνά της και δεν λάμβανε ούτε email με αυτόν. Αλλιώς μήπως περνώντας καμιά fastboot rom με διαγραφή όλων των δεδομένων μπορέσεις να το σετάρεις εξαρχής με νέο gmail. Κάτι άλλο -εύκολο- δε μπορώ να σκεφτώ. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να πάρει τέτοια πρωτοβουλία και να αχρηστεύονται οι συσκευές σε περίπτωση απώλειας του google account η google πάντως.
-
Ο/H derveni έγραψε:
Δες στο Google video για by pas του Gmail
Ο/H theopan έγραψε:
Άρα η καλύτερη λύση είναι μια προσπάθεια να γίνει ανάκτηση του διαγραμμένου λογαριασμού. Μεγαλύτερη απώλεια είναι το να χαθεί ο λογαριασμός google κατά τη γνώμη μου εκτός πάλι αν τον είχε απλά για να συνδέεται στα τηλέφωνά της και δεν λάμβανε ούτε email με αυτόν. Αλλιώς μήπως περνώντας καμιά fastboot rom με διαγραφή όλων των δεδομένων μπορέσεις να το σετάρεις εξαρχής με νέο gmail. Κάτι άλλο -εύκολο- δε μπορώ να σκεφτώ. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να πάρει τέτοια πρωτοβουλία και να αχρηστεύονται οι συσκευές σε περίπτωση απώλειας του google account η google πάντως.
-
Δοκίμασε σε fastboot τον οδηγό μου με το Κινέζικο αν είσαι τυχερός xiaomi-miui.gr/community/index…ωμένο-bootloader-fastboo/ παρέλειψε τα βήματα και κατέβασε το κινέζικο αν δεν το διαβάσει δοκίμασε σε recovery xiaomi-miui.gr/community/index…ωμένο-bootloader-recover/
-
-
Κατά πάσα πιθανότητα ο φίλος είχε ενεργοποιήσει αυτο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51992/
Για αυτό δεν μπορεί να κάνει παράκαμψη τον λογαριασμό. Αν περάσει China Rom νομίζω θα ανοίξει γιατί δεν έχει τα gapps περασμένα. Αν περάσει global θα είναι στα ίδια. Πρέπει να μιλήσεις με την Google -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα