Διαφήμιση

Εντυπώσεις για το MI2-S

• Ο/H giannisgr41 έγραψε:

ναι,πριν 2 μερες,ολα καλα..καλα θα ηταν παντως καποια στιγμη να ανοιξει ενα τοπικ απο τους πιο παλιους με αναφορες σε καλες ρομ και σε καλα mods για αυτες.τι λετε?

Το Forum σας ανήκει και μπορείτε ελέυθερα να ανοίξετε όσα topic θέλετε..
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Παιδια ολα ωραια και καλα με το κινητο, ολα τρεχουν (κυριολεκτικα!:-) ) αψογα, και τα καταφερε να ενθουσιασει και τα αδερφια μου, που ειναι της λογκης "μα καλα, εδωσες τοσα λεφτα για κινεζικο κινητο?"...!

Εχω μονο δυο θεματακια:
      1 (και σημαντικοτερο). Παρατηρω οτι καποια μηνυματα που μου στελνουν δε μου παραδιδονται ποτε, ενω στον αποστολεα παει αναφορα κανονικα. Δεν εχω ενεργοποιησει καμια blacklist, και μου κανει εντυπωση γιατι και απο τον ιδιο αποστολεα καποια μηνυματα παραδιδονται, και καποια οχι... ?(

2. Εχω τη MIUI 3.8.9, και οταν ελεγχω για ενημερωσες απο τον updater μου βγαζει οτι ειναι η τελευταια εκδοση. Μεχρι και το MIUI επηρεαστηκε απο τον Αυγουστο? :P

Ευχαριστω!
      Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
    • Ο/H ronin13 έγραψε:

1 (και σημαντικοτερο). Παρατηρω οτι καποια μηνυματα που μου στελνουν δε μου παραδιδονται ποτε, ενω στον αποστολεα παει αναφορα κανονικα. Δεν εχω ενεργοποιησει καμια blacklist, και μου κανει εντυπωση γιατι και απο τον ιδιο αποστολεα καποια μηνυματα παραδιδονται, και καποια οχι... ?(

αυτο παιζει να ειναι θεμα του λογισμικου και οχι του κινητου γιατι μου το εκανε και μενα καμια φορα στο xperia Arc που ετρεχε MIUI5....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Danielk έγραψε:

Ο/H ronin13 έγραψε:

αυτο παιζει να ειναι θεμα του λογισμικου και οχι του κινητου γιατι μου το εκανε και μενα καμια φορα στο xperia Arc που ετρεχε MIUI5....

Και πως το φτιαχνουμε αυτο? Περιμενουμε update?
    • Φίλε μου κατέβασε κάποια επόμενη έκδοση και πέτα την χύμα στο internal storage και κάνε αναβάθμιση από τον updater.
      Αν θέλεις Ελληνικά κατέβασε multilag έκδοση.Τις εκδόσεις που σου λέω μπορείς να τις βρεις εδώ στο φόρουμ.
      Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και αυτό έκανα και μου βγάζει τις επόμενες εκδόσεις κανονικά, αν κατεβάσεις την 3.8.23 πριν την περάσεις κατέβασε καλού κακού κάποιο πρόγραμμα πληκτρολογίου πριν την περάσεις γιατί ανέφεραν πρόβλημα με το πληκτρολόγιο κάποιοι...
      Αυτά από εμένα να χαίρεσαι τον Νίντζα σου!!!
    • Με την custom εφαρμογή για τα μηνύματα (με τους 160 χαρακτήρες) ούτε αριθμό νέων μυνημάτων μου βγάζει πάνω στο εικονίδιο των μυνημάτων ούτε ήχο βγάζει κατά την παραλαβή. Έχω την 3.8.2. Κανένας άλλος με αυτό το πρόβλημα; Το apk το εγκατέστησα απευθείας μέσω του miui.
    • Ο/H plessinho έγραψε:

Φίλε μου κατέβασε κάποια επόμενη έκδοση και πέτα την χύμα στο internal storage και κάνε αναβάθμιση από τον updater.
      Αν θέλεις Ελληνικά κατέβασε multilag έκδοση.Τις εκδόσεις που σου λέω μπορείς να τις βρεις εδώ στο φόρουμ.
      Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και αυτό έκανα και μου βγάζει τις επόμενες εκδόσεις κανονικά, αν κατεβάσεις την 3.8.23 πριν την περάσεις κατέβασε καλού κακού κάποιο πρόγραμμα πληκτρολογίου πριν την περάσεις γιατί ανέφεραν πρόβλημα με το πληκτρολόγιο κάποιοι...
      Αυτά από εμένα να χαίρεσαι τον Νίντζα σου!!!

Αν ορισω στον Updater το αρχειο της 3.8.30 πχ. ειναι σαν να το κανω ΟΤΑ? Δεν χανω δεδομενα, ετσι δεν ειναι? Οχι πως δε θα κανω backup, απλα μη βρεθω προ απροοπτου...
    • Διαφήμιση
    • Δεν χάνεις DATA.
      Mόνο τα αρχεία συστήματος - cache & Dalvik Cache θα επειρεαστούν.
      Τα υπόλοιπα μένουν ως έχουν.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • παιδιά,σόρι για το άκυρο της υπόθεσης,αλλά δεν ήξερα που αλλού να ρωτήσω...είμαι κάτοχος από χτες ενός mi2s 16 gb και όλα δουλεύουν ρολόϊ,το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι που βρίσκεται το gps. ας με διαφωτίσει κάποιος αν μπορεί,ευχαριστώ εκ των προτέρων !
    • Καλωρίζικο!
      Στη notification bar (η οποία εμφανίζεται αν σύρεις το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω) έχεις ένα εικονίδιο GPS.
      Απλά το πατάς να γίνει και αυτό ενεργό...
      Διαφορετικά μπορείς να πας πατώντας Ρυθμίσεις μετά στις Πλήρης Ρυθμίσεις να επιλέξεις Υπηρεσίες Τοποθεσίας και να το ενεργοποιήσεις από εκεί...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H non-serviam έγραψε:

Έχει κανείς πρόβλημα με το sync της xiaomi? Γιατί ενώ όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά δεν μου κάνει backup τις νέες επαφές...
      Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Έχεις ελέγξει πηγαίνωντας μέσω των ρυθμίσεων του κινητού στο MiCloud να δεις μήπως είναι απενεργοποιημένος ο συγχρονισμός για τις επαφές;