Εντυπώσεις για το MI2-S
-
-
Ο/H Bufregas έγραψε:
Παιδια δεν ξερω αν δινεται βαση στα antutuu scores γιατι οταν πηρα το κινητο εχωντας την stable version πανω μου εβγαλε 27000 σκορ ενω τωρα που περασα την 3.10.18 rom μου εβγαλε 16000.Να ανησυχω η ειναι κατι φυσιολογικο
να ανησυχεις, το κινητο σου μαλλον καταστραφηκε και μπορει ανα πασα στιγμη να εκραγει
γι'αυτο προτιθεμαι να σε απαλλαξω απο την παρουσια του, μπορεις να μου το χαρισεις να σε σωσω απο αυτην την καταστροφη
ελα ρε ξεκολλατε με το χαζοantutu και χαρειτε τα κινητακια σας! -
ετσι για την ιστορια δες την παρακατω εικονα για να καταλαβεις ποσο αξιοπιστο ειναι το antutu...
με πριζωσες και το κατεβασα και εκανα το τεστ
η ρομ μου ειναι η τελευταια σημερινη 3.10.25 multilang -
Εσύ θέλεις να κάνεις το Samsung Galaxy 2 Που έχω να αυτοκτονήσει ?
Ντροπή σου βρε ! -
ποιο Galaxy 2??? εδω εχουμε χαλαρα το Galaxy 4!
-
Να μοιραστώ μαζί σας ότι εχθές είχα την ευκαιρία για πρώτη φορά να τρέξω antutu σε SG4 με τον 600αρη και τα 2 αποτελέσματα που μου έβγαλε ήταν κάτω από τα 22Κ οριακά(21900κάτι) την στιγμή που το mi2s μου έχει βγάλει μέχρι 28013!Μπράβο στην xiaomi δεν περίμενα τέτοια διαφορά.Θα τρέξω και σε 8-πύρινο SG4 antutu και θα σας πω τα αποτελέσματα...
-
Ευχάριστα νέα!
η Xiaomi έδωσε τον κώδικα του kernel του mi2, gizchina.com/2013/10/28/xiaomi…-sources-released-github/
Αυτό σημαίνει custom roms χωρίς προβλήματα! Ίσως και άλλα θετικά που δεν ξέρω"Let the future tell the truth and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs, the future, for which I really worked, is mine."
Nikola Tesla -
-
παιδια καλησπερα σας. Θελω να παρω και εγω την μεγαλυτερη μπαταρια. Την παρηγγειλα 10-10 απο ebay αλλ σημερα ειδα ενημερωση οτι επιστρεφει πισω. Ειχα διαβασει οτι πλεον θα υπαρχει θεμα με τις μπαταριες απο HK. Κοιταξα στο merimobiles αλλα ειναι out of stock. Βρηκα απο εδω aliexpress.com/store/product/1…ree/321237_756626588.html στην αποστολη εχει και με singpost. Να παρω ή θα την γυρισουν και εκει πισω; Σκεφτηκα την singpost γιατι και το xiaomi με singpost το εστειλαν και ηρθε κανονικα παρολο που ειχε μπαταρια.
AN καποιος εχει να μου πει για καποιο αλλο site που θα μου ερθει σιγουρα η μπαταρια ας κανει το καλο να γραψει εδω ή να μου στειλει ενα pm.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην deadwar ().
-
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
2 ερωτήσεις έχω να σας κάνω επειδή σκέφτομαι για να πάρω το mi2s. Πρώτον διάβασα σε ξένα forum ότι είναι γενικά λίγο πιο παχύ σαν κινητό σχετικά με τα υπόλοιπα high end κινητά. Ισχύει?
Και δεύτερον στο merimobiles έχει επιλογή να το κάνω root. Αυτό πρέπει να γίνει? Θα χάσω την εγγύηση? -
Ο/H mitsakos έγραψε:
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
2 ερωτήσεις έχω να σας κάνω επειδή σκέφτομαι για να πάρω το mi2s. Πρώτον διάβασα σε ξένα forum ότι είναι γενικά λίγο πιο παχύ σαν κινητό σχετικά με τα υπόλοιπα high end κινητά. Ισχύει?
Και δεύτερον στο merimobiles έχει επιλογή να το κάνω root. Αυτό πρέπει να γίνει? Θα χάσω την εγγύηση?
Καλωσόρισες στην παρέα μας.
Τι ότι είναι ελαφρά πιό παχύ ισχύει, αλλά μη φανταστείς κάτι το φοβερό.
Οσο για το ROOT δεν χρειάζεται αφού η MIUI είναι έτσι κι αλλιώς rooted.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες