Διαφήμιση

Εντυπώσεις για το MI2-S

• Αν κρατήσω τις εφαρμογές που με ενδιαφέρουν, με το που έρθει η συσκευή μπορώ να περάσω τα . apk μέσα οπότε δε θα χρειαστεί εγκατάσταση play store. Τρόπος δεύτερος: Κατεβάζω όποιο apk θέλω στο pc και το περνάω στην συσκευή. Καλά μέχρι εδώ; bye bye play store Mobile.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
    • To play store το κατεβαζεις πολύ εύκολα...μπαίνεις στο αντίστοιχο της xiaomi γράφεις Google και σου βγάζει ένα app που έχει μέσα διαθέσιμα όλα τα app της Google συμπεριλαμβανομενου και του play store

Sent from my MI 2S using Tapatalk now Free
    • Το ότι είναι 10 μέρες despatched To overseas country code GR είναι καλό ή θα πρέπει να περάσει το New year τους; Εννοώ δλδ να το περιμένω σύντομα η θα κλάψω χρήματα;

Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Απ: Εντυπώσεις για το MI2-S

dispatched σημαίνει ότι έφυγε από Κίνα και είναι καθ'οδόν, οπότε δεν θα έχεις την έξτρα αναμονή των εκεί εορτών.
      Για tracking δοκίμασε το 17track, το πληρέστερο κατ'εμέ.
      Από πού το αγόρασες τελικά?
    • Ibuygou προτίμησα τελικά. Λίγο πιο πάνω έχω ένα print screen με τη παραγγελία. Αυτό δοκιμάζω, το 17 track. Σε αναμονή λοιπόν.

• Άλλη μια ερώτηση παίδες. Σήμερα θα παραλάβω (ήρθε) και λέω να το κρατήσω στην Αγγλική γλώσσα. Λογικά τις επαφές μου που είναι με Ελληνικούς χαρακτήρες δεν θα τις δείχνει, σωστά;

• Ο/H Tolis έγραψε:

Άλλη μια ερώτηση παίδες. Σήμερα θα παραλάβω (ήρθε) και λέω να το κρατήσω στην Αγγλική γλώσσα. Λογικά τις επαφές μου που είναι με Ελληνικούς χαρακτήρες δεν θα τις δείχνει, σωστά;

Καλησπέρα, εγώ που πήρα το mi3 και το έχω στα αγγλικά, τις επαφές μου τις διάβασε μια χαρά και ας ήταν με Ελληνικούς χαρακτήρες.
    • Διαφήμιση
    • Κι εμένα στα αγγλικά είναι το mi2s και μια χαρά φαίνονται οι επαφές στα ελληνικά. Κατέβασε ένα ελληνικό πληκτρολόγιο και είσαι κομπλέ!!

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @mitsakos Αληθεύει. Μια χαρά τις διάβασε. Θυμίζει λίγο αηφονι ή μου φαίνεται; δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το 3g της Vodafone. Enable από τη σχετική ρύθμιση στα notifications δεν κάνει. Κάπου ένα παλικάρι το είχε γράψει εδώ, θα ξανακοιτάξω το thread.

• Καλησπέρα και από μένα παιδιά.! Καινούργιος στο forum ( Συγχαρητήρια..!! Είναι πολύ καλά οργανωμένο κ βοηθάει πάρα πολύ τους νέους χρήστες ) καθώς επίσης και καινούργιος στον κόσμο του MIUI, καθώς πρόσφατα αγόρασα το Xiaomi mi2s .. Υπερευχαριστημένος από τη συσκευή καθώς και τις λειτουργίες του λογισμικού. Το μόνο πράγμα π με κάνει να δυσανασχετώ είναι η camera. Εσείς είστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα των φωτογραφιών ? Επίσης, το flash μου φαίνεται πως δεν είναι τόσο έντονο για να βοηθήσει στις νυχτερινές φωτογραφίες. Δεν πιστεύω να έχω κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις :/
      Εσείς τι πιστεύετε ??
    • Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει η κάμερα στα κινητά...το μόνο που με νοιάζει στην κάμερα του κινητού είναι να μην έχει lag όταν τραβάς φωτογραφίες..και το mi2s είναι σφαίρα σε αυτό το θέμα...πάντως με την κάμερα του iphone 5c που το συγκρινα οι φωτογραφίες ήταν αντίστοιχες για να μην πω καλύτερες του mi2s...αυτό στο λέω για να καταλάβεις ότι και 550€ να έδινες πάλι ευχαριστημενος δεν θα ήσουν με την φωτογραφία...
      Τώρα αν θες κινητό με κάμερα βαρβατη πάρε nokia ή sony ή κάνε αυτό που έχω κάνει κι εγώ...πήρα μια κάμερα των 100€ και βγάζει τέλειες φωτο...

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Και για μένα η κάμερα είναι κάτι που θα κοιτάξω τελευταία στην αγορά ή τη σύγκριση ενός κινητού με κάποιο άλλο. Απλά περίμενα το κάτι παραπάνω. Το Sony xperia Neo V που είχα πιο πριν μου φαίνεται έβγαζε καλύτερες. Σκάλισα κ λίγο τις ρυθμίσεις αλλά δεν βρίσκω κάτι π να κάνει την ποιότητα να πέσει. Όσο για την ταχύτητα και το lag της λήψης που ανέφερες συμφωνώ απόλυτα. Πολύ καλό κινητό και από τα καλύτερα value for money. Και το μέγιστο ΥΠΕΡ του για μένα είναι τ λογισμικό που το απογειώνει απλά.