Διαφήμιση

Εντυπώσεις για το MI2-S

• Πήρα το κινητό πριν απο 13 μήνες, και παρατηρώ αξιοσημείωτη πτώση των αντοχών της μπαταρίας.. Έχει κανένας άλλος αντίστοιχη εμπειρία;
      Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
    • Απ: Εντυπώσεις για το MI2-S

Ο/H ronin13 έγραψε:

Πήρα το κινητό πριν απο 13 μήνες, και παρατηρώ αξιοσημείωτη πτώση των αντοχών της μπαταρίας.. Έχει κανένας άλλος αντίστοιχη εμπειρία;

Εγώ το έχω γύρω στους 8 μήνες και δεν έχει επηρεαστεί καθόλου η μπαταρία...βέβαια όλες οι μπαταρίες έχουν ημερομηνία λήξης...τσέκαρες μήπως κάποια εφαρμογή σου την τρώει?
    • Κι εμένα στο 8μηνο ήταν κομπλέ.. Και δεν έχω βρει κάτι να τρέχει από πίσω..
      Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
    • Διαφήμιση
    • Γεια σας παλι.. Παιδια εγω χρησιμοποιω την wiui 4.8.29 KIT KAT και ειμαι πολυ ευχαριστημενος (εκτος απο ενα θεματακι με το ακουστικο. Καποιες φορες ειναι πολυ χαμηλομενο). Απο την αλλη ειμαι χαρουμενος γιατι απο default εχει ενα πληκτρολογιο (του xperia z νομιζω) που υποστηριζει 160 χαρακτηρες! Δε γινετε αυτο το πληκτρολογιο να ενσωματωθει στις ελληνικες rom?
    • Δεν είναι το πληκτρολόγιο που υποστηρίζει 160 χαρακτήρες αλλά το μονταρισμένο mms.apk.
      Αν ενσωματωθεί αυτό στις Ελληνικές Rom θα πρέπει σε κάθε update να βρίσκουμε νέο patch.
      To πρόβλημα θα λυθεί δια παντός όταν επιτέλους οι developer's της Miui ενσωματώσουν το patch για τα unicode στην εφαρμογή mms.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Re: Εντυπώσεις για το MI2-S

Μήπως ξέρει κανείς γιατί όταν είμαι με 3G ανοιχτό και μιλήσω στο τηλέφωνο μου ρίχνει το ίντερνετ??Εννοείται ότι μετά από 1 λεπτό επανέρχεται από μόνο του
      αλλά είναι εκνευριστικό.
      Το κάνει σε κανέναν αυτό το πρόβλημα??
      Μου το κάνει από όταν το πήρα το κινητό αλλά ποτέ δεν μπήκα στο κόπο να ρωτήσω... :o:o
    • έγραψα και σε άλλο Thread γιατί μου την έχει φορτωμένη με το mI2s να έχω απίστευτη εμπειρία χρήσης σε browsing και scrolling αλλά να τα χαλάει όλα η κάμερα...όταν κρατάω κάθετα το κινιτό και τραβάω βίντεο ανεβάζοντας το μετά στο youtube μου το δείχνει είτε ανάποδα είτε με μισή οθόνη με μαύρα πλαίσια...όταν το κρατάω οριζόντια το κινιτό,το βίντεο δείχνει κανονικότατα...έχει κανεις καμία λύση?
    • Διαφήμιση
    • Αν δεν κάνω λάθος αυτό με την μισή οθόνη στην κάθετη λήψη είναι πρόβλημα όλων των κινητών και το έχουν διορθώσει κάτι Έλληνες με την εφαρμογή horizon η οποία άκουσα θα είναι διαθέσιμη και στο Android...δοκίμασε να κατεβάσεις μια άλλη εφαρμογή κάμερας. Νομίζω βγήκε η εφαρμογή κάμερας του cyanogenmod διαθέσιμη για όλους στο Android και λέγεται focal.
    • OffTopic
      όσοι έχετε Μi2-Mi2s και ενδιαφέρεστε για κάποια extras μπαταρίες κτλ έχω βάλει μια αγγελία στο παζάρι

xiaomi-miui.gr/community/cmp/i…CE%BB%CE%BB%CE%AC-EXTRAS/

συγγνώμη για το off.

• Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα :)
      Γράφω εδώ για να μην ξεκινάω καινούργιο νήμα.

Αύριο κιόλας σκέφτομαι να παραγγείλω το mi2s απτο merimobiles.com, και έχω κάποιες απορίες για τη διαδικασία της αγοράς και για την συσκευή.

-Θα βγάλω προπληρωμένη από την πειραιώς, μπορώ να κάνω κατευθείαν την αγορά χωρίς να χρειαστεί κάποιου είδους authentication λογαριασμού στο paypal έτσι?? (Θα πατήσω την επιλογή "Pay with my credit or debit card")
      -Τα στοιχεία μου να τα γράψω με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες? :whistling:
      -Σαν τρόπο αποστολής να επιλέξω "Yanwen/Ems 6-12 Business Days" και εκεί που λέει (στο paypal) "Note to seller" να τους πώ να γράψουν πάνω οτι είναι gift mp4 player των 20$ για να γλιτώσω επιπλέον έξοδα στο τελωνείο?
      -Έχει universal plug ο φορτιστής ή πρέπει να τους πώ εγώ να βάλουν?
      -Σε παλιότερα ποστ διάβαζα οτι αυτή τη περίοδο έχουν γιορτές εκεί, θα πάρει δηλαδή κανένα μήνα λέτε μέχρι να το έχω στα χέρια μου? Να ξέρω δηλαδή για να μην ανησυχώ τζάμπα αν δώ πως αργεί ?(

Τώρα για τη συσκευή:
      -Έχω ρίξει μια ματιά στην ελληνική ρομ και φαίνεται να έχετε κάνει τρομερή δουλειά, φυσικά και θέλω να περάσω αυτήν με το που πάρω το κινητό, δε βρίσκω όμως το λινκ για να την κατεβάσω ( Screenshot by Lightshot ) και ποιά είναι ακριβώς τα βήματα που θα ακολουθήσω, υπάρχει οδηγός κάπου? :|

Επίσης, έχει μέσα το google play store αυτή η ρομ?
      Και απότι διαβάζω βγαίνουν official εβδομαδιαίες ενημερώσεις για την miui, τις οποίες δεν πρέπει να κάνω γιατί θα μου βάλει την official rom, θα βγαίνουν όμως ειδοποιήσεις στην ελληνική ρομ για αυτες τις ενημερώσεις? Ρωτάω για να μην τις κάνω καταλάθος και μετά παλεύω να ξαναστήσω το κινητό!
      -Στα ελληνικά δίκτυα δουλεύει απροβλημάτιστα? Γιατί 3g χρησιμοποιώ συνέχεια! Και επίσης χρειάζομαι το gps, εμφανίζει προβλήματα??

Αυτά προς το παρόν, έχω αρκετές απορίες μιας και είμαι νέος σ αυτόν τον χώρο, ελπίζω να δείξετε κατανόηση :rolleyes:

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην astrapogiannos ().

• καλησπερα
      εδω θα βρεις την τρεχουσα rom καθως και τις αναβαθμισεις της καθε εβδομαδα,οπως και τον οδηγο εγκαταστασης.εχει εννοειται play store και γενικα ελληνικο χαρακτηρα.οι αναβαθμισεις περνουν απο τα μαστορια του φορουμ μας και ειναι ετοιμες προς χρηση.εγω εχω cosmote και δουλευει αψογα το 3g.αν δεν σου στειλουν ευρωπαικο ανταπτορα ρευματος βρισκεις με 1 ευρω σε οποιοδηποτε καταστημα ηλεκτρικων,για τις υπολοιπες ερωτησεις σχετικα με το merrimobiles ας περιμενεις απαντηση απο καποιον αλλο,γιατι εγω το πηρα απο αλλου και την αγορα μου την εκανε αλλος για εμενα.
    • Διαφήμιση
    • Καλώς ήρθες @astrapogiannos στην παρέα μας,
      στο ζουμί τώρα!!

Ο/H astrapogiannos έγραψε:

-Θα βγάλω προπληρωμένη από την πειραιώς, μπορώ να κάνω κατευθείαν την αγορά χωρίς να χρειαστεί κάποιου είδους authentication λογαριασμού στο paypal έτσι?? (Θα πατήσω την επιλογή "Pay with my credit or debit card")

Καλό θα είναι να κάνεις την κάρτα verified στο paypal με την γνωστή διαδικασία του 1,5€.

-Τα στοιχεία μου να τα γράψω με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες?

Υποθέτω ότι η ερώτηση είναι για το e-shop, αλλά όπως και να έχει το πράγμα καλό θα είναι να γράψεις τα στοιχεία σου στα αγγλικά (και στο paypal)
      και αυτό γιατί στο εξωτερικό δεν υπάρχει υποστήριξη ελληνικών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα εσύ να γράφεις Αστραπόγιαννος και όταν τυπωθεί η ετικέτα για το πακέτο σου να γράφει @#ΣΔ@#$$#΅$%^$

-Σαν τρόπο αποστολής να επιλέξω "Yanwen/Ems 6-12 Business Days" και εκεί που λέει (στο paypal) "Note to seller" να τους πώ να γράψουν πάνω οτι είναι gift mp4 player των 20$ για να γλιτώσω επιπλέον έξοδα στο τελωνείο?

To EMS δεν παύει να είναι κούριερ, και απο ότι έχει δείξει η πείρα είναι θέμα τύχης αν περάσει το πακέτο τελωνείο ή όχι,με όλα τα επακόλουθα. Ξέρω ότι βιάζεσαι όπως βιαζόμασταν όλοι όταν είμασταν στην διαδικασία της παραγγελίας, αλλά ο μόνος τρόπος να μην περάσει τελωνείο είναι απλό συστημένο (θέλουμε δλδ το tracking number)

Στα άλλα σου απάντησαν ήδη αλλά είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς.. ;)