DHL = σύγουρο Τελωνείο, και φυσικά θα σου προτείνουν δικό τους εκτελωνιστή.
Εντυπώσεις για το MI2-S
-
-
Αυτό δεν παίζει. Πιο πολύ για το γαμώτο! Δεν παίρνουν φράγκο. Θα πεταχτώ να το εκτελωνίσω μόνος μου. Απλά δεν ξέρω πόσο θα μου πάνε τα έξοδα εκτελωνισμού. Το πακετάκι γράφει 20 ευρώ ή δολάρια, κάτι τέτοιο. Μήπως μπορεί κανείς να με διαφωτίσει?
-
Θα σου πάρει σύγουρα (αν δε σε πήρε ακόμη) τηλέφωνο η DHL και θα σου προτείνει εκτελωνισμό.
Αν θέλεις ρώτα τα στοιχεία της αποστολής και τα έγραφα εισόδου στο τελωνείο για να πας να το εκτελωνίσεις ο ίδιος. -
Βασικά δεν με πήραν τηλ. Από τις 12 που μου έβγαλε το ανάλογο status στο tracking service περίμενα να με πάρουν. Τίποτα, τελικά τους πήρα εγώ με την τρίτη φορά κατά τις 5 βρήκα μια να μου πει τι και πως. 100 ο εκτελωνιστής συν τα έξοδα. Αλλιώς λέει να την ενημερώσω κλπ για να πάω από Τρίτη μιας και έχουμε και τριήμερο να το κάνω μόνος μου. Γενικά αυτό που δεν ξέρω είναι πως υπολογίζεται το επιπλέον κόστος. Σύμφωνα με την τιμή που αναγράφεται στο πακέτο ή το ανοίγουν το πακέτο?
-
Τι να επιλεξω ως τροπο αποστολης? EMS, Registered Airmail ή σκετο Airmail? Ποιες ειναι οι ουσιαστικες διαφορες?Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Εαν διαβάσεις το thread θα δεις ότι οι περισσότεροι έχουν επιλέξει EMS και δεν έχουν προβλήματα μα το τελωνείο.
-
Και με το Registered Airmail ξερουμε τι παιζει? Το εχει δοκιμασει κανεις?Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Ο/H ronin13 έγραψε:
Και με το Registered Airmail ξερουμε τι παιζει? Το εχει δοκιμασει κανεις? -
To παρηγγειλα, περιμενουμε τωρα!
*fingers crossed*
Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
Ολα καλά θα πάνε. Με το καλό να το πάρεις και να το χαρείς.
-
Ο/H ronin13 έγραψε:
To παρηγγειλα, περιμενουμε τωρα!*fingers crossed*
Μεγειές και καλή παραλαβή !
Διαβάσατε τα νέα ? Ευχάριστα νέα για όλα τα μέλη μας !!! -
Και τώρα μια ερώτηση για δυνατούς λύτες! Μαντέψτε τι κρατάω στα χέρια μου...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες