Διαφήμιση

Εντυπώσεις για το MI2-S

• Αντε με το καλο να παραλαβεις.
      Περιμενω και καποια αξιολογηση του merimobiles για να δουμε εαν υπαρχει καποιο προβλημα με την συνεργασια..
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • εσείς του βάλατε screen protector? ναι μεν έχει dragontail αλλά αξίζει να το διακινδυνεύσεις? ... βασικά για τον άμμο της παραλίας φοβάμαι :p
      γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό και η μπαταρία που φοβόμουν αντέχει άνετα μια μέρα γεμάτης χρήσης
      "Let the future tell the truth and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs, the future, for which I really worked, is mine."

Nikola Tesla
    • Η οθόνη δεν παθαίνει ποτέ τίποτα. Δεν χρειάζεται protection. Όσο για την άμμο δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Απλά πρόσεχε και φυσα το όταν γυρνάς από την παραλία.
    • Διαφήμιση
    • Για προστασία εξαρτάται πάντα από την πτώση. Εγώ του έχω ρίξει 2 καλές και η μία facedown και δεν έχει μασησει. Είχα αγοράσει πάντως μια εξάδα από ebay πριν καιρό αλλά μου βγήκαν άχρηστες γιατί όταν τις κόλλαγες ήταν λες και είχες πετρέλαιο από κάτω και έκαναν ιριδισμους. Τις πέταξα εννοείται.

Sent from my MI 2 using Tapatalk 2
    • αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το wifi, όταν το απενεργοποιώ μόλις κάνει lock ξανανάβει από μόνο του, μόνη λύση είναι το reboot, επειδή δεν διάβασα για το ίδιο πρόβλημα από άλλους λέτε να κάνω κανένα wipe όταν βάλω την επόμενη beta που θα βγεί (σημ. όταν ήρθε το κινητό έβαλα την 3.7.19 beta χωρίς να κάνω wipe), το πρόβλημα υπήρχε και στην 3.7.19 και 26
      "Let the future tell the truth and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs, the future, for which I really worked, is mine."

Nikola Tesla
    • Εγώ αγόρασα αυτή ebay.com/itm/MF-TPU-Soft-Cover…Two-M2-Mi-2-/271161840111 σε Pink (ροζ) που περιέχει και screen protector, και αυτή ebay.com/itm/FD1-Soft-TPU-Taij…Two-M2-Mi-2-/271161826342 σε φούξια (περιέχει και αυτή ζελατίνα).

Το κινητό είναι για την γυναίκα μου, θα αντικαταστήσει ένα zte blade (UK Orange version 3.5χρόνια κiνητo) και θέλει προστασία γιατί δεν τα προσέχει γατί το πετά μαζί με ένα σωρό αλλα πράγματα μεσα στην τσάντα της. Θα δοκιμάσω κάποια από αυτές τις ζελατίνες αν αξίζει αλλιώς πάμε για Vikuity 3M.
      Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; X(
    • Ο/H marios_tesla έγραψε:

αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το wifi, όταν το απενεργοποιώ μόλις κάνει lock ξανανάβει από μόνο του, μόνη λύση είναι το reboot, επειδή δεν διάβασα για το ίδιο πρόβλημα από άλλους λέτε να κάνω κανένα wipe όταν βάλω την επόμενη beta που θα βγεί (σημ. όταν ήρθε το κινητό έβαλα την 3.7.19 beta χωρίς να κάνω wipe), το πρόβλημα υπήρχε και στην 3.7.19 και 26
      Είναι σύγουρο πρόβλημα software και όχι τηλεφώνου, και νομίζω πως το έχουν αναφέρει και άλλοι στο επίσημο en.miui.com.
      Αν υπάρχει το BUG και στην 3.7.26 τότε ελπίζω να το διορθώσουν στην επόμενη έκδοση.

• Διαφήμιση
    • Ο/H tzifos έγραψε:

Εγώ αγόρασα αυτή ebay.com/itm/MF-TPU-Soft-Cover…Two-M2-Mi-2-/271161840111 σε Pink (ροζ) που περιέχει και screen protector, και αυτή ebay.com/itm/FD1-Soft-TPU-Taij…Two-M2-Mi-2-/271161826342 σε φούξια (περιέχει και αυτή ζελατίνα).

Το κινητό είναι για την γυναίκα μου, θα αντικαταστήσει ένα zte blade (UK Orange version 3.5χρόνια κiνητo) και θέλει προστασία γιατί δεν τα προσέχει γατί το πετά μαζί με ένα σωρό αλλα πράγματα μεσα στην τσάντα της. Θα δοκιμάσω κάποια από αυτές τις ζελατίνες αν αξίζει αλλιώς πάμε για Vikuity 3M.
      υπάρχουν και οι Xtremeguard πάντως για το xiaomi που είναι αρκετά φθηνές($3 με κουπόνι μαζί με shipping) και καλές

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H marios_tesla έγραψε:

αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το wifi, όταν το απενεργοποιώ μόλις κάνει lock ξανανάβει από μόνο του, μόνη λύση είναι το reboot, επειδή δεν διάβασα για το ίδιο πρόβλημα από άλλους λέτε να κάνω κανένα wipe όταν βάλω την επόμενη beta που θα βγεί (σημ. όταν ήρθε το κινητό έβαλα την 3.7.19 beta χωρίς να κάνω wipe), το πρόβλημα υπήρχε και στην 3.7.19 και 26
      Είναι σύγουρο πρόβλημα software και όχι τηλεφώνου, και νομίζω πως το έχουν αναφέρει και άλλοι στο επίσημο en.miui.com.
      Αν υπάρχει το BUG και στην 3.7.26 τότε ελπίζω να το διορθώσουν στην επόμενη έκδοση.
      εγώ προσωπικά το θεωρώ "σοβαρό" και "ολοφάνερο" bug πάντως και περίμενα να το δω στα τελευταία threads, παρακολουθώ το επίσημο forum αλλά δεν το έσκαψα και όλο :P

Nikola Tesla

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην marios_tesla ().

• Παρέλαβα σήμερα. ΟΛΑ JET !!! και το merimobiles.com άψογο. Μόνη ίσως παραφωνία ότι ενώ παραγγελία και πληρωμή (με paypal) έγινε 14-Ιουλίου, η αποστολή από merimobiles.com έγινε 20-Ιουλ. Το πακετάκι έγραφε αξία 225yuan (~30Ευρώ) και με δικαιολογία MP4 player και συνεπώς δεν πέρασε τελωνείο. Η αποστολή έγινε με courier EMS.

Το κινητό είναι πολύ καλό όπως το περίμενα. Πέρασα την 3.7.12 καί όλα είναι άψογα. Κατά τύχη μου ήρθαν και οι ζελατίνες θήκες σήμερα από ebay !! :D

25122 antutu :) :)

Περιμένω το Μi3 και αν είναι το ίδιο καλό με το mi2s το Νote2 πάει για πώληση. Την σιχάθηκα την παντόφλα.
    • Μπράβο!!!
      Καλως το δέχτηκες το τηλέφωνό σου.
      Χαίρομαι ιδιαίτερα που μέχρι τώρα δεν αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα με το merimobiles, και μάλιστα φαίνεται να είναι και πολύ ποιό γρήγορο στις παραδώσεις από το ibuygu.

• Εντυπώσεις:

- gps (+glonass) lockαρε την πρώτη φορά σε 20 seconds, μετά κάθε άλλη φορά σε 3secs (μετά από reboot & χωρίς data/wifi).

- Πολύ πιο φωτεινό από το Note2 διαβάζεται στον ήλιο αλλά όχι πολύ εύκολα. Το Νοτε2 δεν διαβάζεται αν δεν κάνεις σκιά.

- Sim δεν του έβαλα επάνω, δεν έχω.

- ΟΚ με τα Ελληνικά.

- Βαρύ το άτιμο, φαίνονται τα 145gram.

- Κλειστό όπως το πήρα, το άφησα να φορτίσει, και από τα 100% που το
      άνοιξα, μετά από 3 flash και πολύ παίξιμο + wifi on είναι στο 70% (4h
      25m, 68% screen =2h 18min), αλλά θέλει 2-3 πλήρεις φορτίσεις
      αποφορτίσεις για να δείξει τι πραγματικά είναι και να βγει συμπέρασμα.

Έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει καμιά 10αριά miui themes. Μερικά είναι καταπληκτικά !! Τέχνη.
    • Διαφήμιση
    • Η γυναίκα ξετρελάθηκε με το κινητό. Έβαλε και ένα τυπου "hello kitty" theme. Τρομερή αναβάθμιση για αυτήν από το ZTE Blade (Orange edition) με 2.3 που είχε.

Δεν της παίζει το handsfree από το ΖΤΕ Blade που είxε και είμαι σε αναζήτηση ενσύρματου hands free. Προτάσεις ?