Εντυπώσεις για το MI2-S
-
-
Καλωσόρισες και εσύ στο club των κατόχων.
Είμαι σύγουρος πως δε θα μετανιώσεις για την επιλογή σου.
Ποιό πήρες ? 32 ή 16 gb? -
Με το καλό να έρθει!!!
Το 16αρι πήρα για οικονομία χρημάτων περισσότερο αλλά μπορεί αν μείνω ευχαριστημένος να πάρω και 32αρή στο μέλλον. -
Κάποιες κακές παρέες μου λένε πως το πολύ κοντινό (Οκτώβρη) μέλλον θα μας φέρει 32 - 64 - 128 GB versions Mi-3S octa
-
Ο/H plessinho έγραψε:
Ε δεν άντεξα άλλο μόλις έκανα παραγγελία το Mi2S και μπαίνω πλέον στην αναμονή και εγώ...
Με το καλό να το δεχτείς. Από που το πήρες ?Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; -
Από το ibuygoo το έκανα παραγγελία και αναμένω...
-
Χτες βραδυ, μετα απο μερικα ρακι παραπανω, το κινητο εφαγε την πρωτη του τουμπα σε πλακακι, απο το υψος του τραπεζιου... Περα απο καποια (ουσιαστικα αορατα) τσιγκισματα στην κατω δεξια γωνια κανενα αλλο προβλημα δεν εχει προκυψει! Η οθονη ακομα αψογη και αθραυστη. Δεν του εχω βαλει κανενα μεσο προστασιας.Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Ο/H ronin13 έγραψε:
Χτες βραδυ, μετα απο μερικα ρακι παραπανω, το κινητο εφαγε την πρωτη του τουμπα σε πλακακι, απο το υψος του τραπεζιου... Περα απο καποια (ουσιαστικα αορατα) τσιγκισματα στην κατω δεξια γωνια κανενα αλλο προβλημα δεν εχει προκυψει! Η οθονη ακομα αψογη και αθραυστη. Δεν του εχω βαλει κανενα μεσο προστασιας.
Κάποια στιγμή θα είναι σοβαρά τα ενδεχόμενα να πάθεις μεγάλη ζημιά. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κάποιες κακές παρέες μου λένε πως το πολύ κοντινό (Οκτώβρη) μέλλον θα μας φέρει 32 - 64 - 128 GB versions Mi-3S octa
-
Ο/H ronin13 έγραψε:
Χτες βραδυ, μετα απο μερικα ρακι παραπανω, το κινητο εφαγε την πρωτη του τουμπα σε πλακακι, απο το υψος του τραπεζιου... Περα απο καποια (ουσιαστικα αορατα) τσιγκισματα στην κατω δεξια γωνια κανενα αλλο προβλημα δεν εχει προκυψει! Η οθονη ακομα αψογη και αθραυστη. Δεν του εχω βαλει κανενα μεσο προστασιας. -
-
γειας σας παιδιά,νεος στο φορουμ και στην xiaomi,παραγγειλα το mi2s(32gb) το περιμενω τελος της βδομαδας.ωστοσο διαβαζω οσο μπορώ τα νεα και ρομς.επειδη γενικα μαρεσει να παιζω με το κινητο μου και να δοκιμαζω ρομ,θα θελα να ρωτησω εσεις τι κανετε?
1.κρατατε της επισημες ρομ και στα 2 partittion?τις αλλαζετε και τις 2?ειτε κρατατε το 1 και στο αλλο δοκιμαζετε αλλες ρομ?
2.ποια ρομ εκτος την επισημη προτείνετε?καλες επίλογές μου φένονται:
miuiandroid.com/community/thre…english-only-10-08.20996/
miuiandroid.com/community/thre…ultilanguage-v4-v5.19628/
εσεις τι λετε?ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες