Ο/H giannisgr41 έγραψε:
γειας σας παιδιά,νεος στο φορουμ και στην xiaomi,παραγγειλα το mi2s(32gb) το περιμενω τελος της βδομαδας.ωστοσο διαβαζω οσο μπορώ τα νεα και ρομς.επειδη γενικα μαρεσει να παιζω με το κινητο μου και να δοκιμαζω ρομ,θα θελα να ρωτησω εσεις τι κανετε?
1.κρατατε της επισημες ρομ και στα 2 partittion?τις αλλαζετε και τις 2?ειτε κρατατε το 1 και στο αλλο δοκιμαζετε αλλες ρομ?
2.ποια ρομ εκτος την επισημη προτείνετε?καλες επίλογές μου φένονται:
miuiandroid.com/community/thre…english-only-10-08.20996/
miuiandroid.com/community/thre…ultilanguage-v4-v5.19628/
εσεις τι λετε?ευχαριστώ
Βάζεις clockwork mode recovery και μετά παίζεις. Ήδη η original mama rom έχει φτάσει στο JLB21, υπάρχη διαθέσιμη η Miui multilang 3.8.9, για την WIUI 3.8.2 έχω διαβάσει τα καλύτερα, την άλλη που παραθέτεις δεν την γνωρίζω. Χώρο (μιας και πήρες το 32άρι, με το καλό να σου έρθει) έχεις μπόλικο. Άσε την μαμά JLB14 ή 21 μια-δύο μέρες μέχρι να κάνεις 2-3 κύκλους πλήρης φόρτισης/αποφόρτισης να στρώσει η μπαταρία, μετά βάλε το miuiandroid.com/community/thre…d-recovery-6-0-3-2.19686/ και κάνε παιχνίδι !!!
Δώσε αν θες μόνο τις εντυπώσεις σου από κάθε rom. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω αυτό μιας και το xiaomi mi2s που πήρα δεν το πήρα για μένα και έτσι .... δεν έχω πλήρη πρόσβαση σ'αυτό.
Κάτι ακόμα: βάζεις και το Titanium backup για να περνάς έυκολα και γρήγορα ρυθμίσεις και εφαρμογές από rom σε rom που δοκιμάζεις.
BTW: Welcome to the miui world !!!! και στο φόρουμ μας !!!
Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;