Διαφήμιση

Εντυπώσεις για το MI2-S

• παιδια μπορειτε να μου πειτε ποιες ειναι οι καλυτερες εκδοσεις για να παρεσα στο 1 k 2 partition αντιστοιχα; νομιζω το ειχα ξαναρωτησει κ αλλου αλλα δεν θυμαμαι.
      εννοω για τις ποιο ομορφες,γρηγορες κ σταθερες με ελληνικα
    • προσωπικά πιστεύω ότι η καλύτερη επιλογή είναι η εβδομαδιαία official miui (το multilanguage πακέτο έχει ελληνικά)
      άλλη επιλογή είναι η wiui, αλλά δεν είδα ουσιαστική διαφορά όταν την δοκίμασα πριν ένα μήνα (παρά τα τόσα tweaks, optimizations που λέει ότι έχει)
      άλλες ρομ είναι και οι AOSP based, αλλά αν είναι να βάλουμε stock android , καλύτερα να παίρναμε nexus 4 :p
      "Let the future tell the truth and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs, the future, for which I really worked, is mine."

Nikola Tesla
    • οταν λες εβδομαδιαια αναβαθμιση να φανταστω τοτε οτι στο ενα partition που εχει εγκατεστημενη την official miui την αφηνουμε..
      οποτε στο 1 partition δεν αλλαζω κατι και κανω απλα τις επισημες αναβαθμισεις. Απορια... Αυτες τις εμφανιζει και μεσα στο κινητο;
      Η' θα πρεπει να μπαινω εδω και να τις κατεβαζω;

Για το 2ο partition μπορεις να μου στειλεις pm ή να βαλεις εδω ενα λινκ απο την ρομ που λες;

Οπως καταλαβαινεις ειμαι καινουργιος κ πρηζω λιγο μεχρι να μαθω. Απλα ειναι κ τοσες πολλες οι εκδοσεις που εχω χασεις την μπαλα 8-)
    • Διαφήμιση
    • δεν μας πρήζεις :p ,μην ανησυχείς
      όταν κάνεις update, το updated version μπαίνει στο άλλο partition, π.χ αν έχεις στο partition 1 την 3.10.18 και κάνεις update τότε η 3.10.25 θα μπει στο partition 2, αυτό γίνεται κάθε φορά έτσι ώστε αν κάτι πάει λάθος στο update (μην ξεχνάμε ότι η εβδομαδιαία θεωρείται beta, άρα μπορεί να έχει σημαντικά bugs) , να μπορείς εύκολα να επιστρέψεις στο προηγούμενο απλά κάνοντας boot το άλλο partition.

Μπορείς να παίρνεις την εβδομαδιαία από τον updater με ένα κλικ αλλά καθυστερεί λίγο, νομίζω μερικές ώρες (δεν έχω πολλή εμπειρία, πάντα την κατεβάζω μόλις βγει), αλλά και πάλι αν κατεβάσεις το zip από το κινητό από το website, πάλι γίνεται αναβάθμιση πολύ απλά με τον updater.

Αυτή εδώ είναι η wiui
      H aosp based είναι αυτή εδώ (την κάνει develop ένας developer της xiaomi, αλλά δεν θεωρείται official, πιθανόν να έχει προβλήματα, μπορείς να διαβάσεις το θέμα στο λινκ)
      "Let the future tell the truth and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs, the future, for which I really worked, is mine."

Nikola Tesla
    • οποτε αν τις κατεβαζω απο το κινητο θα πρεπει να ειμαι στο partition 1 αν θελω να εγκατασταθει στο 2 και στο 2 αντιστοιχα αν θελω να περαστει στο 1ο.
      Μου ακουγεται ευκολο,μενουν περιπου 7 μερες να το κανω πραξη :) Σε ευχαριστω πολυ!!!

Και μιας και το ξεκινησα, παμε λιγο στο ασχετο.
      Αξιζει οταν βγει το mi3 να το πουλησω και να το παρω;
      Επειδη το κινητο λενε οτι θα βγει μεχρι τελη δεκεμβριου και εγω τελη οκτωβριου θα εχω το mi2s στα χερια μου, σκεφτομουν το αν αξιζει
      να το πουλησω παρολο που δεν θα εχει κλεισει 2μηνο για να παω στο mi3. να πω οτι η χρηση που θα κανω θα ειναι απο ολα! αλλα για το mi2s παρηγγειλα
      και την μεγαλυτερη μπαταρια ετσι ωστε να ειναι τερατακι και.... απλα δεν ξερω αν αξιζει να παω στο mi3
    • τα πράγματα είναι πολύ απλά :) ,απλά κάνε install την εβδομαδιαία και μην σε νοιάζει που μπαίνει τι (εκτός και αν τελικά πειραματιστείς με custom rom wiui κτλπ)

το mi 3 αξίζει πιστεύω αν θέλεις μεγαλύτερη οθόνη. το mi2s με τέτοιο επεξεργαστή/κάρτα γραφικών θα πηγαίνει σφαίρα για πολύ καιρό...

Nikola Tesla
    • προσωπικη αποψη:
      για καθημερινη χρηση οι 4,3 ιντσες του mi2s ειναι καλυτερες απο τις 5 του mi3. τα 5ιντσα δε βολευονται ευκολα σε τσεπες και δε δουλευονται με το ενα χερι
      ναι οκ ειναι σουπερ να βλεπεις ταινιες σε 5ιντσο αλλα ποσες πια ταινιες θα δεις πχ. το μηνα στο κινητο σου?
      οσο απο επιδοσεις σαφως το mi3 θα ειναι ανωτερο λογω νεοτερου hardware, αλλα μην νομιζεις οτι το mi2s υστερει καπου

εξαλλου το εχεις ηδη παραγγειλει, οποτε δες το, δουλεψε το, αγαπησε το και κρινε μετεπειτα βασει των αναγκων σου :D
    • Διαφήμιση
    • Αγορα Απο Merimobiles

Αγόρασα απο Merimobiles ενα Mi2s 32GB αλλά από τις 17/10 βλέπω το ίδιο STATUS στα ΕΛΤΑ. Υπάρχει πρόβλημα ή είναι λογικό???

Τούς πήρα τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ και μου είπανε τα ίδια που βλεπω και εγώ.

Κατασταση
      Ημερομηνια
      Ωρα
      Περιοχη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)
      17-10-2013
      02:51
      ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
      16-10-2013
      21:24
      IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
      16-10-2013
      20:41
      IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
      14-10-2013
      15:18
      IPS
    • Ο/H BILLY THE KID έγραψε:

Αγόρασα απο Merimobiles ενα Mi2s 32GB αλλά από τις 17/10 βλέπω το ίδιο STATUS στα ΕΛΤΑ. Υπάρχει πρόβλημα ή είναι λογικό???

Τούς πήρα τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ και μου είπανε τα ίδια που βλεπω και εγώ.

Κατασταση
      Ημερομηνια
      Ωρα
      Περιοχη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)
      17-10-2013
      02:51
      ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
      16-10-2013
      21:24
      IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
      16-10-2013
      20:41
      IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
      14-10-2013
      15:18
      Αριβώς την ίδια κατάσταση και σ'εμένα με τις ίδιες ώρες απο την εισαγωγη τους στο τελωνείο και μετά! :D Το παρήγγειλα στις 3/10 και ξεκινησε απο Κίνα στις 9/10..Σήμερα που πήρα τηλέφωνο στον ΕΛΤΑ μου είπαν οτι απο αύριο θα προχωρήσουν τα αντικείμενα που ξεκίνησαν στις 8-9/10. Οπότε υπομονή και σε λίγες μέρες Xiaomi M2s 32gb!! :thumbsup:
    • Διαφήμιση
    • Αντε σε λίγο θα το έχεις στα χέρια σου.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)