Εντυπώσεις για το MI2-S
-
-
Καλησπέρα Φίλε μου
1) πας σε τράπεζα και βγάζεις μια prepade (αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο)
2) ανοίγεις ενα paypal account
3) μπαίνεις #ibuygoo# και το παραγγέλνεις με EMS!!!
Οσο αφορά το τελωνείο ειναι δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με EMS ολοι ετσι τα πηραμε και δεν εχω ακούσει κανείς να έχει πρόβλημα -
Ο/H cableguy έγραψε:
Οσο αφορά το τελωνείο ειναι δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με EMS ολοι ετσι τα πηραμε και δεν εχω ακούσει κανείς να έχει πρόβλημα :)
να μην τους πω τιποτα δηλαδη? να το στειλουν σαν δωρο η να γραψουν καμια τιμη χαμηλη κλπ? -
Ο/H tittto έγραψε:
Ο/H cableguy έγραψε:
Οσο αφορά το τελωνείο ειναι δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με EMS ολοι ετσι τα πηραμε και δεν εχω ακούσει κανείς να έχει πρόβλημα :)
να μην τους πω τιποτα δηλαδη? να το στειλουν σαν δωρο η να γραψουν καμια τιμη χαμηλη κλπ? -
Ο/H Annihilator έγραψε:
Κατ'αρχήν καλορίζικα σε όλους σας που παραλάβατε τις συσκευές σας.
Theodosi πρέπει πρωτα να ολοκληρώσεις την δημιουργία λογαριασμού στην XIAOMI για να προχωρήσεις στο Update της ROM.
Aφού ολοκληρώσεις το UPDATE μετά θα δούμε πως θα βάλεις ελληνικά. Δεν νομίζω να είναι τίποτα δύσκολο.βοηθειααααααα pls
-
Ο/H theodosis23 έγραψε:
Ο/H Annihilator έγραψε:
Theodosi πρέπει πρωτα να ολοκληρώσεις την δημιουργία λογαριασμού στην XIAOMI για να προχωρήσεις στο Update της ROM.
Aφού ολοκληρώσεις το UPDATE μετά θα δούμε πως θα βάλεις ελληνικά. Δεν νομίζω να είναι τίποτα δύσκολο.βοηθειααααααα pls
Αυτή εχω εγω... Αυτη τη φλάσαρα μόνος απο την Xiaomi μου κατέβασε ενα άλλο upadate.... Οπως και να εχει θα πρέπει να περάσεις το multilaguage (δε το έχω κάνει δε μου αρέσει το κινητο να έχει ελληνικο menu γιατι ψάχνωμαι...) -
Ο/H theodosis23 έγραψε:
Ο/H Annihilator έγραψε:
-
Υπάρχει τρόπος να "απαλλαγεί" κανείς εντελώς από
τον stock dialer (επειδή δεν έχει greek smartdialing)?
Έχω βάλει τον ex dialer αλλά έχω την εντύπωση
κάποιες λειτουργίες πάλι γίνονται από τον stock. -
Nα απαλαγείς από τον Stock δεν είναι σωστό γιατί θα έχεις πρόβλημα σε μελλοντικά OTA και ίσως κρεμμάσεις τα Themes.
-
Ο/H Babis_koz έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να "απαλλαγεί" κανείς εντελώς από
τον stock dialer (επειδή δεν έχει greek smartdialing)?
Έχω βάλει τον ex dialer αλλά έχω την εντύπωση
κάποιες λειτουργίες πάλι γίνονται από τον stock. -
όποιος ενδιαφέρεται υπάρχει και "αγγλική" version για το MiPhone Manager.
-
σκεφτομαι να χρησιμοποιησω το κινητο χωρις screenprotector
εχει κανεις εμπειρια;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες