Ο/H pik. έγραψε:
σκεφτομαι να χρησιμοποιησω το κινητο χωρις screenprotector
εχει κανεις εμπειρια;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H pik. έγραψε:
σκεφτομαι να χρησιμοποιησω το κινητο χωρις screenprotector
εχει κανεις εμπειρια;
Ο/H cableguy έγραψε:
Τι εννοείς smartdialing? Να γράφεις κατι και να στο συμπληρώνει? γιατι αν ειναι αυτο εμενα το κανει.....
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πρέπει να κατεβάσεις το Multilanguage Package από και να το Φλασάρεις χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Update της συσκευής.Ο/H theodosis23 έγραψε:
εκανα λογαριασμο στην Xiaomi εκανα uptade αλλα ελληνικα γιοκΟ/H Annihilator έγραψε:
Κατ'αρχήν καλορίζικα σε όλους σας που παραλάβατε τις συσκευές σας.
Theodosi πρέπει πρωτα να ολοκληρώσεις την δημιουργία λογαριασμού στην XIAOMI για να προχωρήσεις στο Update της ROM.
Aφού ολοκληρώσεις το UPDATE μετά θα δούμε πως θα βάλεις ελληνικά. Δεν νομίζω να είναι τίποτα δύσκολο.![]()
βοηθειααααααα pls
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Το κατεβασα ενας φιλος μου ειπε να το μετονομασω σε update.zip και να το κανω αντιγραφη στο τηλ. να το κλεισω ναι να το κανω reboot οταν ανοιξει το τηλ να παω στις ρυθμισεις στη γλωσα και θα εμφανιστουν οι γλωσες το εκανα αλλα παλι τα ιδια βγαζει μονο κινεζικα και αγγλικα κανω κατι λαθος βοηθηστε με.....
Ο/H Finn έγραψε:
Δε το κλείνεις και κανεις απλά reboot. Πρέπει να μπεις στο recovery να φλασαρεις το update.
On the road using m
Ο/H Finn έγραψε:
δεν τα κανεις λιγο πιο λιανα γιατι δεν σκαμπαζωτπτ
Ο/H cableguy έγραψε:
όποιος ενδιαφέρεται υπάρχει και "αγγλική" version για το MiPhone Manager.
Ο/H Reignman έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!
Πρίν μία ώρα έκανα την αγορά μου κι εγώ για το 32άρι από το ibuygou και αποστολή EMS.
Σύνολο βγήκε κάτι λιγότερο από 370 Ευρώ... Ελπίζω να μην έχω θέμα στο τελωνείο.
Tracking number δεν έχω πάρει ακόμα, αλλά υποθέτω πως είναι λογικό με τη διαφορά της ώρας...
Ο/H theodosis23 έγραψε:
δεν τα κανεις λιγο πιο λιανα γιατι δεν σκαμπαζωτπτ