καλησπερα κοσμε,εχω παρει ενα redmi 4 και εχει global 8.0 stable 8.0.3.0.0 (MCECNDG).KAI και επειδη διαβαζω πολλα στο φορουμ και εχω μπερδευτει πολυ μπορει καποιος να μου απαντησει αν πρεπει να βαλω την ελληνικη...ας με διαφωτησει καποιος παρακαλω αν εχει την καλοσυνη...
Η ROM που σου έχουν βάλει είναι ένα δημιούργημα του καταστήματος από όπου και πήρες την συσκευή σου.
Αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως να έχεις και πολλά προβλήματα και φυσικά δεν θα μπορείς να αναβαθμιστείς σε νεώτερη έκδοση.
Οι επιλογές που έχεις είναι, είτε να βάλεις μία επίσημη Global DeveloperROM, ή την δική μας XTRV ROM.
Όπως και να έχει, χρειάζεται να ακολουθήσεις διάφορους οδηγούς και βήματα για να καταφέρεις κάτι τέτοιο.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να πάρεις μία γεύση από τους οδηγούς, ώστε να καταλάβεις στο περίπου τι θα πρέπει να κάνεις, και εδώ είμαστε αργότερα για ότι χρειαστείς.
παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις...τουλαχιστον ξερω με τι εχω να κανω και πως να το αντιμετοποισω...αν και δεν κατεχω πολλα απο τετοια...τωρα πως θα βρω ακρη ενας θεος ξερει...οπως και να εχει σας ευχαριστω που μπικατε στον κοπο να μου απαντησετε...
Κάθισε και διάβασε τους οδηγούς. Για το κινητό σου όπως είδα δεν υπάρχει global rom μόνο China και για να έχεις ελληνικά είναι μονόδρομος η ελληνική του forum
Redmi note3 pro
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
ναι το ξερω και παραξενευτικα γτ δεν κανει ουτε ενημερωσεις και μερικες φορες ψιλοκολαει...δεν εχουν βγαλει ουτε official οπως για αλλα μοντελα...πρεπει να ρηξω πολυ διαβασμα φαινεται...αλλα θελω και νεο pc γιατι αυτο που εχω ειναι 32 bit...ευχαριστω παντος ειστε πρωτοι...