Auto Rotation Problem
-
-
Ποια ROM έχεις ακριβώς ?
Μπορείς να μας δώσεις την Version της MIUI που φοράει η συσκευή σου από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο ? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ποια ROM έχεις ακριβώς ?
Μπορείς να μας δώσεις την Version της MIUI που φοράει η συσκευή σου από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο ?
-
Πήγαινε ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο => Χτύπα 5 φορές πάνω στην έκδοση Kernel για να σε βάλει στο CIT της συσκευής.
Από την λίστα που θα σου βγάλει βρες το Gyroscope.
Πάτα το πλήκτρο Calibrate στο κέντρο της οθόνης.
Πρέπει κανονικά να σου βγάλει Pass και να σου αλλάξει τις συντεταγμένες που εμφανίζει (Χ,Υ,Ζ).
Βγες από την εφαρμογή και κάνε Reboot την συσκευή σου.
Δες αν έφτιαξε το Rotation. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πήγαινε ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο => Χτύπα 5 φορές πάνω στην έκδοση Kernel για να σε βάλει στο CIT της συσκευής.
Από την λίστα που θα σου βγάλει βρες το Gyroscope.
Πάτα το πλήκτρο Calibrate στο κέντρο της οθόνης.
Πρέπει κανονικά να σου βγάλει Pass και να σου αλλάξει τις συντεταγμένες που εμφανίζει (Χ,Υ,Ζ).
Βγες από την εφαρμογή και κάνε Reboot την συσκευή σου.
Δες αν έφτιαξε το Rotation.
Σε ευχαριστω
=============== Μαρ 27th 2017, 9:56pm ===============
Εκανα wipe/dalvik/cache/data και στο "στησιμο" του κινητου οταν φτανω στο σημειο
που μου "ζηταει" να κανω Sign in to my account, παροτι δεινω σιγουρα σωστα στοιχεια
(με αυτα μπαινω και στο mi account μου) απο το laptop,βγαζει μηνυμα <<Can't get valid Device ID>>
και δεν προχωραει στο setup.Σε προηγομενο hardreset, προχωρησα κανονικα μεχρι τελους.
Eυχαριστω -
-
καλημέρα αντιμετωπιζω και εγώ το ίδιο θέμα (εξαφάνιση των gyroacope accelometer) κλπ.
Υπάρχει κανείς να έχει ήδη τη fastboot rom για το 32αρι για να μου τη στείλει στο mega? Η έστω το αρχείο persist γιατί απο en.miui κάνει 2 μέρες να κατεβεί.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. -
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
-
Θα μπορούσες να δοκιμάσεις αυτά που λέει εδώ, με τα ανάλογα αρχεία όμως για την συσκευή σου ---> Ελληνικός οδηγός για επαναφορά αισθητήρων που δεν δουλεύουν σε Redmi Note 3 Pro
Το πρόβλημα το παρουσίασε σταδιακά ή το είχες από την αρχή που πήρες το κινητό ? -
Την fastboot rom που χρειάζεσαι ώστε να πάρεις τα αρχεία από μέσα μπορείς να την βρεις εδώ ---> MIUI 8 China Stable ROM V8.0.3.0.LAICNDG for Redmi 3/Prime Released! - Redmi 3/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0