@latsialis Εγώ την έκανα με καθαρή εγκατάσταση.... δλδ τα έσβησα όλα και την πέρασα... σε προηγούμενη έκανα μόνο reset... αλλά 'όπως και να την βάλεις δεν έχει σημασία... το fingerprint πρέπει να τα ξαναβάλεις...
«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο» Henry Ford
Καλημέρα παιδιά!
Ποιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να πάρω backup του τηλεφώνου μου, έτσι ώστε να μην χάσω τίποτα, ούτε σημειώσεις, ούτε SMS, ούτε καν ρυθμίσεις των εφαρμογών μου;
Έχω αρκετές εφαρμογές που άλλες αποθηκεύουν στην συσκευή και άλλες στην SD και έχω πειράξει και ρυθμίσεις και δεν θα ήθελα να τα κάνω όλα απο την αρχή. Με το "Αντίγραγραφα & Επαναφορά" μέσα απο τις ρυθμίσεις γίνεται αυτό ή υπάρχει κάποιος πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος; Μέσω PC π.χ.
Σε mi5 αναβαθμιση χωρίς formatdata απο 7.3.16 όλα οκ,παρέμενε ωστόσο το πρόβλημα που είχαμε αρκετοί με το play store - waiting for wifi. Ακολούθησα αυτές τις οδηγίες κ πλεον λειτουργεί κανονικά - έκδοση play store 7.6.08 .
Βασικά κάνεις logout απο το Google account σου στις ρυθμίσεις και clear data, clear cache, uninstall updates σε Google play store, Google framework (πλαίσιο υπηρεσιών Google) και Google play services (υπηρεσίες Google play), restart, περνάς πάλι το account σου κ είσαι έτοιμος!
@MindMaker κάνω και στα 2 για σιγουριά... μόνο μια φορά δεν μου κράτησε τους κωδικούς του wifi αλλά δεν ξέρω τη έφταιξε εκεί...
όταν λέμε όλα ... λέμε για εφαρμογές - επαφές - μηνύματα
«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο» Henry Ford
Όλα καλά πλην κάποιων ελλείψεων στην μετάφραση και ενός κρασαρίσματος στην εφαρμογή Σαρωτής (που επανήλθε) όταν επιλέγεις λειτουργία εγγράφου.
Με το Play store (έκδοση 7.6.08) δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά θα ήθελα να αναφέρω το εξής που παρατήρησα και ίσως βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν το γνωστό πρόβλημα με αυτό και σκεφτονται να κάνουν FR.
Κάνοντας αρχικά FR και επιλέγοντας να επαναφέρω το κιν μέσω MI Clοud αντί να το σετάρω σαν νέα συσκευή έβγαζε συνεχώς μνμ τερματισμού (κρασάρισμα) της εφαρμογής Google Play.
Ξανακάνοντας FR αλλά επιλέγοντας αυτή την φορά να το σετάρω σαν νέα συσκευή όλα τα προβλήματα λύθηκαν.
Για όσους φίλους ανησυχούν το να μην χρησιμοποιήσεις (επαναφέρεις) το αντίγραφο αρχικής οθόνης έχει να κάνει μόνο με τις εφαρμογές και την διάταξη τους.Θα πρέπει να τις κατεβάσετε χειροκίνητα ξανά και να κάνετε χειροκίνητα τις εκάστοτε ρυθμίσεις.Το ίδιο ισχύει και για το υπόλοιπο λειτουργικό όπου πρέπει πάλι όλες οι ρυθμίσεις να περαστούν χειροκίνητα.
Από εκεί και πέρα μνμ,σημειώσεις,επαφές,φωτογραφίες,video επανέρχονται κανονικά μόλις κάνετε log in στon ΜΙ λογαριασμό σας.