Προσωπικα δεν ειχα ουτε εχω προβλημα με το playstore.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε μερικους εμφανιζεται αυτο το προβλημα κ σε αλλους οχι ακομη κ σε ιδια κινητα με ιδιες ρομ....
Ολα εντάξει σε hermes με factory reset τα τελευταία updates, νομίζω καλύτερα από ότι χωρίς.
Ένα θέμα μόνο έχω δει, που είναι εκνευριστικο αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι είναι όντως πρόβλημα.
Λέει σε κάθε restart Sim card activation failed. Κάποια ιδέα;
αν συνθεθεις στο ιντερνετ δεν θα στο εμφανισει ξανα...θα κανει συνδεση καπως ετσι.....σε εμενα ετσι εγινε και τελος!!!!
θα ανοιξεις το wifi και μετα κανε κλικ πανω στο εικονιδιο που σου λεει restart Sim card activation failed για την σιμ και αυτο ειναι ολο λογικα.Εγω cosmote εχω
Την πέρασα κι εγώ χθές αργά το βράδυ χωρίς FR, μέσω TWRP και wipe cache/dalvik και όλα κομπλέ!
Έχω την εντύπωση όμως ότι τρώει αρκετή μπαταρία γιατί το κινητό δίχως να το χρησιμοποιήσω καθόλου όμως, μέσα σε λιγότερο απο 8 ώρες η μπαταρία πήγε απο το 100% στο 62% πράγμα που ποτέ δεν μου το έκανε τόσο πολύ. Άντε το πολύ να πήγαινε στο 89% μέσα σε τόσες ώρες και πολύ λέω
και σε εμενα το ιδιο εκανε ,αναγκαστηκα και εκανα factory reset και ολα οκ τωρα redmi pro