Καλησπέρα την πέρασα μετά από Factory Reset στο Redmi Note 4 και πήγαν όλα μια χαρά επαναφορά εφαρμογών από backup και το τηλέφωνο πετάει , ευχαριστώ πολύ στην ομάδα
Σε IDO επειδή ειμαι και πολύ dirty dancer
ρίσκαρα με dirty εγκατάσταση μόνο με davlink/cache .
Λοιπόν όλα πάνε καλά εδώ και μία ωρίτσα μετα τα reboots και shutdowns.
Επιτέλους επανήλθε το swipe to search .
Apn /GPS / camera / playstore /weather ok.
Το fingerprint πυροβολαει .
Ζαλίστηκαν λίγο τα widgets clock / weather που είχα ,τα έσβησα και τα ξαναεβαλα . Όλα καλά .
Από μετάφραση είναι πολύ καλή . Έχει κάτι ξεχασμένα αγγλικά εδώ και εκεί αλλά χωρίς τίποτα σημαντικό .
Γενικώς το κινητό πυροβολαει . Πήρε τα πάνω του και με βρώμικη εγκατάσταση .
Αν και είχα στο 0,5 τα animations/transitions στο developer menu που αυτή τη φορά είναι αισθητά .
Thanx guys .
Για IDO, θα συμφωνήσω με τον @THUKIS στα χαρακτηριστικά της νέας rom!
Προσωπικά πήγα με Factory Reset, ή εγκατάσταση της rom ήταν πιο αργή από τις προηγούμενες (περίπου 10 λεπτά) και το κιν ανέβασε αρκετή θερμοκρασία, όμως μετά από μισή ώρα (αφού έγιναν όλα τα restore και ένα restart σε twrp για wipe dalvick+cache) το κιν έστρωσε και πραγματικά πετάει! Χρειάστηκε στήσιμο το APN. Τέλος, παρατήρησα ότι εμφανίστηκε ξανά το εικονίδιο Βίντεο..
Αυτά προς το παρόν.. ευχαριστούμε παιδιά, συνεχίστε έτσι!
για ido....
και εγώ την πέρασα ¨βρώμικα¨.....χώρις fr
το κινητό σαφώς ποιό γρήγορο....
λέτε να το αφήσω έτσι η να κάνω fr;
ευχαριστώ
δειτε σε Ido την μπαταρία και πείτε πως πάει . Από χθες το έχω φορτίσει 2 φορές . Ούτε 10 ώρες δεν κρατάει . Μόνο WiFi και tune in radio δούλεψα .
Ελπίζω να στρώσει με κάνα δυο φορτίσεις .
Παίδες δεν ξέρω αν αναφέρθηκε και σε posts από άλλους, αλλά βρήκα 2 θεματάκια μετά το πέρασμα της καινούριας ROM.
1) Το widget της εφαρμογής What's Up της c0sm0te, δεν δουλεύει σωστά και φαίνεται σαν... κομμένο.
2) Σημαντικό!!! Στα άλμπουμ μου, σε όλες τις φωτογραφίες εμφανίζει κάτι γραμμές που γράφουν InSampleSize και αριθμούς! Το πρόβλημα ΔΕΝ υπήρχε πριν απο αυτή τη ROM και διάβασα επίσης ότι το έχουν κι άλλη χρήστες! Συγκεκριμένα ξεκίνησε thread στο miui.com, Έλληνας χρήστης για να αναφέρει το θέμα αυτό αλλά ο συγκεκριμένος έκανε Update μέσω του official updater όπως γράφει.
Ωχ μόλις πρόσεξα και εγώ ότι έχω αυτό το πρόβλημα. Το κάνει αφού ανοίξεις την φωτό αρχίζει και βάζει αυτό το πλέγμα. Όχι στις μικρογραφίες στο preview της gallery.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε nikel όπως πάντα περάστηκε χωρίς θέματα και χωρίς κανένα εμφανές πρόβλημα.
Πάνω από την προηγούμενη χωρίς fr μόνο με τα γνωστά καθαρισματα.
Για την μπαταρία θα δούμε στην πορεία.
Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε την ομάδα.
Share the KnowHow: From Qtech (HTC) Alpine to Lumia 950 to Nikel to One+5 (Surface pro 4, Yoga 3 Pro) Current Device:MI Mix 3 6/128GB
Πρόβλημα με playstore κατά την αναβάθμιση των εφαρμογών (αναμονή για wifi) στο Mi Max Pro. Υπάρχει λύση ή θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη αναβάθμιση;
Πρόβλημα με playstore κατά την αναβάθμιση των εφαρμογών (αναμονή για wifi) στο Mi Max Pro. Υπάρχει λύση ή θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη αναβάθμιση;
Υπάρχει το ίδιο BUG σε όλες τις Nugat MIUI ROM και είναι από την Xiaomi.
Διέγραψε την ενημέρωση που έκανε το Google Play Store.