Καλησπερα ομάδα, σε kenzo περάστηκε με καθαρή εγκατάσταση.
Έχω θέμα όμως με το συγχρονισμό.
Όταν είμαι σε wifi, δε σταματά να προσπαθεί να συγχρονίσει.
Κάποιος άλλος που το παρατήρησε?
Δεν ξέρω αν ξαναειπωθηκε...Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα ποστ.
Καλησπέρα στην ομάδα και συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά σας!
Ετοιμαζόμουν για το update σε mi4c κι εγώ από την 6.12.22 σε Nougat, όταν παρατηρησα ότι έχει κλειδώσει ο bootloader. Ξεκίνησα λοιπόν την αρχική διαδικασία για ξεκλείδωμα για να κάνω μετά clean install την τελευταία developer Nougat. Περνάω την τελευταία κινεζική developer χωρίς factory reset και ξεκλειδώνω με την πρώτη μία χαρά. Πάω μετά να φλασαρω twrp 3.0.2 μέσω adb περνάει με τον δεύτερο τρόπο που αναγράφεται στον οδηγό (σ.σ. εγκατάσταση Ελληνικης ρομ για πρώτη φορά σε mi4c) και δεν μπορώ με τίποτα μπω από τα πλήκτρα σε twrp. Έκανα πολλές προσπάθειες και δεν... Έχεις κάνεις κάποια ιδέα;;; να κάνω factory reset? Κατι αλλο;
Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάποια απάντηση...
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα ομάδα, σε kenzo περάστηκε με καθαρή εγκατάσταση.
Έχω θέμα όμως με το συγχρονισμό.
Όταν είμαι σε wifi, δε σταματά να προσπαθεί να συγχρονίσει.
Κάποιος άλλος που το παρατήρησε?
Δεν ξέρω αν ξαναειπωθηκε...Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα ποστ.
Είναι έτοιμες οι διορθωμένες ROM για τα RedMi 2 TD (wt86047) & RedMi 2 FDD (wt88047) για το πρόβλημα εγκατάστασης (error 7)
Όπως πάντα οι σύνδεσμοι για την λήψη τους, στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
Τοτε έχουμε πάλι ένα θέματακι με τις nougat που πρέπει να λυθεί ..
Καλό είναι όσοι φορανε 7αρες ρομ να μας πουν για τα μηνύματα , αν ισχύει για όλες τις 7.0 ρομς
εμενα στο mido μια χαρα εχει επιλογη να ενεργοποιησεις τους 160 χαρακτηρες στα μυνηματα
@mrdj2k
Μπες σε fastboot , πέρασε πάλι το twrp που έχει η τελευταία devoper rom ..
Μετά από την εντολή .. fastboot flash recovery twrp.img
Θα γράψεις .. fastboot boot twrp.img
Δοκίμασε έτσι , να μπεις τώρα και μετά δοκιμάζεις τα πλήκτρα πάλι ..
@mrdj2k
Μπες σε fastboot , πέρασε πάλι το twrp που έχει η τελευταία devoper rom ..
Μετά από την εντολή .. fastboot flash recovery twrp.img
Θα γράψεις .. fastboot boot twrp.img
Δοκίμασε έτσι , να μπεις τώρα και μετά δοκιμάζεις τα πλήκτρα πάλι ..
Φίλε μου περνούσα λάθος TWRP. Μόλις πέρασα το twrp για Nougat μπήκε κατευθείαν σε twrp χωρίς καν τα πληκτρα κλπ...Με την μια! Να σαι καλά με ξεκόλλησες!!! Πάω να κάνω την συνδρομή μου, γιατί σήμερα πληρώθηκα και αξίζει να στηριχθεί η δουλειά σας. Συνεχιστε έτσι φίλε μου!
@mrdj2k
Μπράβο , πολύ ωραία ..
Επίσης είναι ευχάριστο να έχουμε κι ένα νέο VIP μέλος , οι συνδρομές σας είναι σημαντικές για τις λειτουργίες και τα έξοδα του σάιτ οι οποίες καλύπτονται δύσκολα κάθε μηνα , θα έπρεπε το φορουμ να αποτελούνταν μόνο από VIP μέλη αν ήταν εφικτό βέβαια γιατί όλοι ξέρουμε και αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολιες των καιρών.
Να'σαι καλα φίλε μου !!