@fog και εγώ με τη σειρά μου, ευχαριστώ τον @gkalen που μου είπε κάτι απλό και μετά βοήθησα και εγώ με την μεριά μου. Έτσι είναι το φόρουμ μας... αλληλεγγύη!
@fog και εγώ με τη σειρά μου, ευχαριστώ τον @gkalen που μου είπε κάτι απλό και μετά βοήθησα και εγώ με την μεριά μου. Έτσι είναι το φόρουμ μας... αλληλεγγύη!
Κανα screenshot παίζει?? Εμενα το mi-4s γυρισμένο στα ελληνικά δεν έχει τέτοια επιλογή.
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein
Ανοίγεις τα μηνύματα, κάτω αριστερά στο πλαίσιο έχει το φωτεινό Ξ. Πατάς επάνω και σε πάει στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων.
Σκρολάρεις ως το τέλος και το βλέπεις (δεν ξέρω αν παίζει κάτι άλλο στο δικό σου κινητό)
Εχω να πω κι εγω οτι το Google Play επαιξε μετα απο clear cache της εφαρμογης.
Κατι αλλο. Πως μπορουμε να ενεργοποιήσουμε ήχους κλήσεων η ειδοποιήσεων στο αθορυβο για να τισ ακούμε οταν ακούμε μουσικη απο τα ακουστικα.
Τωρα οταν το εχω στο αθορυβο και ακουω μουσικη και εχω κληση απλα σταματαει η μουσικη χωρις να ακουω κατι.
Γεια σας παιδια..Να ρωτήσω,για να κάνω clean flash την 7.3.30 να κάνω wipe το system η θα brickαρει η συσκευή??Σε όλες τις rom δε το έκανα,μία βοήθεια.. MI4C
Γεια σας παιδια..Να ρωτήσω,για να κάνω clean flash την 7.3.30 να κάνω wipe το system η θα brickαρει η συσκευή??Σε όλες τις rom δε το έκανα,μία βοήθεια.. MI4C
Εγώ δεν έκανα φίλε, έκανα μόνο cache, dalvik, και data και παίζει μια χαρά...
Απροβλημάτιστα!
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα
Σε Ido υπάρχει πρόβλημα...
τα εικονίδια τόσο του Chrome όσο και του Playstore είναι διαφορετικά... δεν ξέρω που οφείλεται αυτό...
Έκανα factory reset από το TWRP και μετά την εγκατάσταση επέλεξα wipe dalvik κλπ...
μήπως ξέρει κανείς το γιατί?
ευχαριστώ...
Καλησπέρα ερώτηση για τους κατόχους mi5gemini.
Στον κατάλογο επαφών στην επιλογή γραμμάτων δεξιά εμένα μετά το "Σ" με πετάει στα αγγλικά γράμματα στο "y".
Έχει άλλος τέτοιο πρόβλημα ή μόνο στο δικό μου υπάρχει;
To 'Σ' σε εμενα το παιρνει κανονικά. Δεν πιανει από το ''Χ'' και κατω, δηλαδή ''Χ'',''Ψ'',''Ω''.
Και σε μενα βγαζει αγγλικα απο Φ,Χ,Ψ και Ω.....αλλα και παλι σιγα τα ωα!
Ericsson GA 318 - Ericsson GF 768 - Nokia 6110 - Panasonic GD92 - Nokia 6210i - Nokia 6310i - Nokia 7210 - Panasonic X70 - Motorola V600 - Sony Ericsson K510i - Sony Ericsson K750i - Sony Ericsson W660 - LG GT500 Puccini - Samsung Galaxy Y S5360 - Samsung Galaxy Grand Neo I9060 - XiaomiMi5