Δοκίμασέ τη και θα βρεις την υγειά σουΟ/H ktsak έγραψε:
Τη λυση με το Lucky Patcher δεν τη δοκιμασα ακομη.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔοκίμασέ τη και θα βρεις την υγειά σουΟ/H ktsak έγραψε:
Οντως τελικα δουευει και αφηνει να κανεις εγκατασταση διαφορων εφαρμογων .....Ο/H Nelias έγραψε:
Δοκίμασέ τη και θα βρεις την υγειά σουΟ/H ktsak έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
παντος εγω δεν μπορώ να καταλαβω κατι οσο αφορα την μπαταρια. οταν πρωτοπηρα το mido του πέρασα την πρωτη ρομ που ειχε βγει. με αυτην την ρομ η μπαταρια του κινητου κράταγε 3ημερες με ιντερνετ ανοιχτο παιχνιδια και τα συναφή τωρα να εχουν περαστει 3 η 4 ρομ απο τοτε που βγήκε.
μάλιστα στην τελευταια ρομ περαστηκε με fr απο το φορτισω σήμερα μεχρι το βράδυ θα εχει πεσει στο 50 με 40% δηλαδη πλεον κραταει μια με μιάμιση ημέρα.
τωρα η το χρησιμοποιώ ποιο πολύ η οταν πρωτοπαρεις ενα κινητό η πρωτη ρομ παντα ειναι η καλύτερη οσο αφορα σε μπαταρία η καθετε καλύτερα η ρομ μιας που ειναι καινουργιο το κινητο τι να πω ειναι περιεργη η φάση της μπαταρίας
Και μένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα η κατανάλωση της μπαταρίας στις 2-3 τελευταίες ΡΟΜ σε nikel.Ο/H jowl_tnt έγραψε:
και εγω nikel εχω και ειναι μια χαρα η καταναλωση της μπαταριας και σε αυτη τη ρομ και σε πιο παλιες , δε ξερω κατι κανεις και σου τρωει τη μπαταρια.....σε μενα βγαζει 24 ωρες και εχω και ρεστα 40% με μετρια χρησηΟ/H colossusr έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
παντος εγω δεν μπορώ να καταλαβω κατι οσο αφορα την μπαταρια. οταν πρωτοπηρα το mido του πέρασα την πρωτη ρομ που ειχε βγει. με αυτην την ρομ η μπαταρια του κινητου κράταγε 3ημερες με ιντερνετ ανοιχτο παιχνιδια και τα συναφή τωρα να εχουν περαστει 3 η 4 ρομ απο τοτε που βγήκε.
μάλιστα στην τελευταια ρομ περαστηκε με fr απο το φορτισω σήμερα μεχρι το βράδυ θα εχει πεσει στο 50 με 40% δηλαδη πλεον κραταει μια με μιάμιση ημέρα.
τωρα η το χρησιμοποιώ ποιο πολύ η οταν πρωτοπαρεις ενα κινητό η πρωτη ρομ παντα ειναι η καλύτερη οσο αφορα σε μπαταρία η καθετε καλύτερα η ρομ μιας που ειναι καινουργιο το κινητο τι να πω ειναι περιεργη η φάση της μπαταρίας
Και μένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα η κατανάλωση της μπαταρίας στις 2-3 τελευταίες ΡΟΜ σε nikel.Ψάχνοντας στο φόρουμ βρήκα μία λύση που σε μένα έκανε μεγάλη διαφορά.Ο/H jowl_tnt έγραψε:
Manual battery calibration.
Σε αυτο το ποστ έχει οδηγίες.
Πρέπει να είστε root γιατι θα χρειαστεί να σβήσετε το αρχείο batterystats.bin από το /data/system/.
Ξαναλέω ότι στο nikel μου έκανε μεγάλη διαφορά.