Διαφήμιση

[XTRV-7.3.30] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/4 21:50)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H ktsak έγραψε:

Τη λυση με το Lucky Patcher δεν τη δοκιμασα ακομη.
      Δοκίμασέ τη και θα βρεις την υγειά σου :wink:
    • Καλημέρα σε όλη την παρέα της κοινότητας! Πέρασα κι εγώ την 7.3.30 στο Gemini (είναι η πρώτη φορά που βάζω ελληνική rom) .Ευχαριστώ όλους τους Σέφς της κοινότητας για την δύσκολη και απαιτητική αυτή δουλειά! Την πέρασα πάνω από China Stable 8.2.1.0 με factory reset ,wipes κλπ. οπως ακριβώς αναφέρονται στον οδηγό για Mi5. Όλα μέχρι στιγμής δείχνουν καλά, 160 χαρακτήρες στα μηνύματα οκ, διαχείριση μπαταρίας ύστερα από μιάμιση μέρα περίπου δείχνει μια χαρά, έκανα και τα μπλιμπλίκια με το playstore, όπου έχουν όλοι πρόβλημα ,όπως τα λέει στο :[Tools, Tips & Tutorials] MIUI 8.2.1.0 Mi 5 Permanent Solution Working Playstore (Easy Tutorial). Χρειάστηκε να κάνω και την δεύτερη μέθοδο που αναφέρεται στον οδηγό κάνοντας μια επανεκκίνηση το router και μετά από 4-5 reboot στο κινητό είναι οκ.Αυτό που με απασχολεί μόνο ειναι το γεγονός οτι η κάμερα σε φωτισμό εσωτερικού χώρου κάνει κάτι "νερά" (σαν να τραβάω φώτο ας πούμε την οθόνη της TV). Αντιμετωπίζει κανένας άλλος σε Mi5 αυτό το θέμα?
      Ericsson GA 318 - Ericsson GF 768 - Nokia 6110 - Panasonic GD92 - Nokia 6210i - Nokia 6310i - Nokia 7210 - Panasonic X70 - Motorola V600 - Sony Ericsson K510i - Sony Ericsson K750i - Sony Ericsson W660 - LG GT500 Puccini - Samsung Galaxy Y S5360 - Samsung Galaxy Grand Neo I9060 - Xiaomi Mi5
    • Ο/H Nelias έγραψε:

Ο/H ktsak έγραψε:

Τη λυση με το Lucky Patcher δεν τη δοκιμασα ακομη.
      Δοκίμασέ τη και θα βρεις την υγειά σου :wink:
      Οντως τελικα δουευει και αφηνει να κανεις εγκατασταση διαφορων εφαρμογων .....
      Ομως τωρα κανει το εξης κουφο : κανει εγκατασταση, αλλα ταυτοχρονα συνεχιζει να αναζητα το Wifi και να εμφανιζει και σχετικο εικονιδιο στη γραμμη ειδοποιησεων .....
      Συντομα θα βαλω τον οδηγο που αναφερθηκε πιο πανω στα ελληνικα, για οποιον θελει να κανει αυτη τη διαδικασια (προυποθετει βεβαια root) .....
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jgougos έγραψε:

oftopic :( Δεν κατάφερα με το twrp 3.1.0.1 για το gemini να πάρω otg backup.Με το ίδιο otg και usb stick όλα οκ στο twrp 3.1.0.0 για hydrogen.
      γραψτε λάθος!!! Είχα ξεχάσει να κάνω restart 2 recovery ενώ είχε φορτωμένο άλλο usb!!!
    • Σήμερα κόλλησε κατά την εκκίνηση. Με την δεύτερη προσπάθεια άνοιξε. Το ίδιο το έχει ξανακάνει άλλη μία φορά με παλιότερη ROM.
      Η συσκευή ήταν η Redmi Note 3 Hennessy. :(
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Για τις windows θηκες υπάρχει κάποιος τρόπος όταν κλείνεις το πορτακι να δείχνει την ώρα όπως τα υπόλοιπα τηλέφωνα;

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπερα παιδια. Εχω το kenzo 2/16 και εχω να π οτι η συγκεκριμενη ρομ ειναι απ τις καλυτερες που εχω χρησιμοποιησει αυτους τους 9 μηνες. Η διαχειρηση της μπαταριας ειναι σε πολυ ικανοποιητικα επιπεδα για την πολυωρη χρηση που κανω στο κινητο, ενω η πιο σημαντικη μου παρατηρηση αφορα τη ραμ. Εφτασα να εχω 1.2gb ελευθερης μνημης ενω με τις προηγουμενες ρομ σπανια εφτανα το 1. Ολα τα υπολοιπα λειτουργουν απροβληματιστα και μακαρι να συνεχισουμε ετσι και ακομα καλυτερα. Ευχαριστουμε πολυ την ομαδα!!
    • Διαφήμιση
    • Και σε μένα με kenzo είναι άψογο.δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να περάσω την τελευταία αναβάθμιση . Τίποτα πιο λίγο και τίποτα περισσότερο από άλλη φορά.δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε άλλα παρουσιάζονται τόσα προβλήματά... :) :)
    • Ο/H mparaxir έγραψε:

παντος εγω δεν μπορώ να καταλαβω κατι οσο αφορα την μπαταρια. οταν πρωτοπηρα το mido του πέρασα την πρωτη ρομ που ειχε βγει. με αυτην την ρομ η μπαταρια του κινητου κράταγε 3ημερες με ιντερνετ ανοιχτο παιχνιδια και τα συναφή τωρα να εχουν περαστει 3 η 4 ρομ απο τοτε που βγήκε.
      μάλιστα στην τελευταια ρομ περαστηκε με fr απο το φορτισω σήμερα μεχρι το βράδυ θα εχει πεσει στο 50 με 40% δηλαδη πλεον κραταει μια με μιάμιση ημέρα.

τωρα η το χρησιμοποιώ ποιο πολύ η οταν πρωτοπαρεις ενα κινητό η πρωτη ρομ παντα ειναι η καλύτερη οσο αφορα σε μπαταρία η καθετε καλύτερα η ρομ μιας που ειναι καινουργιο το κινητο τι να πω ειναι περιεργη η φάση της μπαταρίας

Ο/H jowl_tnt έγραψε:

Πολυ μεγαλη καταναλωση μπαταριας και ραμ.
      Περιμενω πως κ πως την επομενη.
      Redmi 3s land
      Και μένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα η κατανάλωση της μπαταρίας στις 2-3 τελευταίες ΡΟΜ σε nikel.
      Ψάχνοντας στο φόρουμ βρήκα μία λύση που σε μένα έκανε μεγάλη διαφορά.
      Manual battery calibration.

Σε αυτο το ποστ έχει οδηγίες.
      Πρέπει να είστε root γιατι θα χρειαστεί να σβήσετε το αρχείο batterystats.bin από το /data/system/.

Ξαναλέω ότι στο nikel μου έκανε μεγάλη διαφορά.
      Share the KnowHow: From Qtech (HTC) Alpine to Lumia 950 to Nikel to One+5 (Surface pro 4, Yoga 3 Pro)
      Current Device:MI Mix 3 6/128GB

My Windows Phone Blog
    • Ο/H colossusr έγραψε:

Ο/H mparaxir έγραψε:

παντος εγω δεν μπορώ να καταλαβω κατι οσο αφορα την μπαταρια. οταν πρωτοπηρα το mido του πέρασα την πρωτη ρομ που ειχε βγει. με αυτην την ρομ η μπαταρια του κινητου κράταγε 3ημερες με ιντερνετ ανοιχτο παιχνιδια και τα συναφή τωρα να εχουν περαστει 3 η 4 ρομ απο τοτε που βγήκε.
      μάλιστα στην τελευταια ρομ περαστηκε με fr απο το φορτισω σήμερα μεχρι το βράδυ θα εχει πεσει στο 50 με 40% δηλαδη πλεον κραταει μια με μιάμιση ημέρα.

τωρα η το χρησιμοποιώ ποιο πολύ η οταν πρωτοπαρεις ενα κινητό η πρωτη ρομ παντα ειναι η καλύτερη οσο αφορα σε μπαταρία η καθετε καλύτερα η ρομ μιας που ειναι καινουργιο το κινητο τι να πω ειναι περιεργη η φάση της μπαταρίας

Ο/H jowl_tnt έγραψε:

Πολυ μεγαλη καταναλωση μπαταριας και ραμ.
      Περιμενω πως κ πως την επομενη.
      Redmi 3s land
      Και μένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα η κατανάλωση της μπαταρίας στις 2-3 τελευταίες ΡΟΜ σε nikel.Ψάχνοντας στο φόρουμ βρήκα μία λύση που σε μένα έκανε μεγάλη διαφορά.
      Manual battery calibration.

Σε αυτο το ποστ έχει οδηγίες.
      Πρέπει να είστε root γιατι θα χρειαστεί να σβήσετε το αρχείο batterystats.bin από το /data/system/.

Ξαναλέω ότι στο nikel μου έκανε μεγάλη διαφορά.
      και εγω nikel εχω και ειναι μια χαρα η καταναλωση της μπαταριας και σε αυτη τη ρομ και σε πιο παλιες , δε ξερω κατι κανεις και σου τρωει τη μπαταρια.....σε μενα βγαζει 24 ωρες και εχω και ρεστα 40% με μετρια χρηση
    • Διαφήμιση
    • @ultragr
      Θα έλεγα ότι Δεν κάνω μέτρια χρήση του κινητού. Με τον τρόπο που το χρησιμοποιώ μία μέρα μου έβγαζε και δεν ήταν καλό για 4000 μπαταρία. Και επειδη έχω απο παλιά την συνήθεια να φορτίζω το κινητό κάθε βράδυ πριν ξαπλώσω γιατί δεν θέλω να ψάχνωμαι κατά την διάρκεια της μέρας, δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα.

Μετα απο την διαγραφη του αρχείου που λέω πιο πανω για 4 συνεχόμενη μέρα από τις 9 το πρωί μέχρι και τώρα με ανοιχτα όλα (εκτός ΒΤ) είμαι στο 55% που δεν το είχα ποτέ.

Επειδή από ότι διάβασα είναι αρχείο με στατιστικά της μπαταρίας ίσως να είναι διαφορετικος ο αντίκτυπος σε κάθε συσκευή.
      Share the KnowHow: From Qtech (HTC) Alpine to Lumia 950 to Nikel to One+5 (Surface pro 4, Yoga 3 Pro)
      Current Device:MI Mix 3 6/128GB

My Windows Phone Blog