νέος εδώ,με xiaomi red mi Note 4 πού ΔΕΝ έχει Ελληνικά.Κάποια βοήθεια να βάλω Ελληνικά; [SOLVED]
- Ολοκληρώθηκε
-
-
-
Κλείσε wifi & data και θα σταματήσει προσωρινά, μετά την ακυρώνεις
-
ok έκλεισα wi fi , τώρα πως ακυρώνω ότι δεν θέλω;
=============== Απρ 2nd 2017, 3:58pm ===============
Προσπάθησα από το tools ,μετά downloads αλλά τίποτα !!!!! Συνέχισε να κατεβάζει.Πως ακυρώνω το κατέβασμα πού ΔΕΝ θέλω; -
Μήπως είναι αυτόματη αναβάθμιση αυτό που έκανες ?
-
-
Sorry μία ακόμη βοήθεια ρε παιδιά : μετέφερα τις επαφές μου από το gmail(καί είναι κοντά 400) οκ τις πήρε όλες ΑΛΛΑ εμφανίζει πρώτα το μικρό όνομα καί όχι το επίθετο όπως εγώ τις είχα καί έχω αποθηκευμένες στο gmail καί το παλιό κινητό,ΧΑΜΟΣ δηλαδή έχω ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ.Πως μπορώ να τις βάλω με το επώνυμο πρώτα ;
=============== Απρ 2nd 2017, 4:11pm ===============
Πατάω πάνω στό αρχείο πού θέλω να διαγράψω την ώρα πού κατεβαίνει καί με πετάει στο show notifications τού chrome.To ίδιο καί με κλειστό wi fi -
-
Και για να συμπληρώσω τον προλαλήσαντα, Επαφές ---> Ξ (Παρατεταμένο πάτημα) ---> Προβολή Προτιμήσεων ---> Ταξινόμιση λίστας κατά...
-
Έχω το xiaomi red mi Note 4 , έβαλα κατόπιν υποδείξεως- οδηγιών από εδώ : MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum κατά λάθος την πάνω ROM(Stable).Κατάλαβα το λάθος μου καί κατέβασα την ακριβώς από κάτω ROM(Developer).Πάω στο updater πατάω να την πάρει καί μού βγάζει : you're going to revert to MIUI version HM-HMNOTE-4-GLOBAL7.3.30,which is older than the currentversion.Your personal data will be erased.Make sure to back up ....Καί έχει την επιλογή Cancel καί Erase and back up.
Τελικά γιά να έχω Ελληνικό μενού στο Xiaomi μου , τι κάνω ; προχωράω με Erase and back up ?
Από τεστ πού βρήκα εδώ στο site, ο bootlander είναι κλειδωμένος,έχω τώρα επιλέξει Αγγλικά ώς γλώσσα. Παραθέτω καί μιά εικόνα τού κινητού μου,μήπως καί βοηθήσει.
Επίσης έχω καί το πρόβλημα των επαφών πού έγραψα πιό πάνω,ΔΕΝ βρίσκω το γράμμα Ξ στίς επαφές γιατί έχω ΜΟΝΟ Αγγλική γλώσσα.
¨οποιος έμπειρος άς βοηθήσει Ευχαριστώ πολύ. -
Θετική ΑπάντησηΌταν σου γράφουμε Ξ εννοούμε το αριστερό φωτιζόμενο πλήκτρο αφής κάτω αριστερά στο κινητό σου. Όσον αφορά την προτροπή που σου έβγαλε το κινητό για πέρασμα της Developer Rom προχωρα κανονικά με erase ώστε να περάσει η Global developer που έχει και Ελληνικά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην ze04porto ()
Αιτία: Τέλειο,μού έλυσες κάθε απορία καί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχω Ελληνικά στό κινητό μου !!!!!!! -
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Xiaomi φίλους γιά την υπερπολύτιμη βοήθεια τους,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!! έχω Ελληνικά στό κινητό μου καί είμαι πολύ χαρούμενος.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ καί πάλι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα