Έφτασα μέχρι το τελευταίο στάδιο για να πάρω έγκριση και στην φόρμα που συμπληρώνεις τον αριθμό του κινητού σου το όνομα σου και τον λόγο που θέλεις να ξεκλειδώσεις το κινητό σου.Εκεί μου λέει να βάλω σώστο όνομα..έκει ποιό ακριβώς όνομα θέλει να βάλω; Έβαλα το ονοματεπώνυμο μου στα ελληνικά,στα αγγλικά..έβαλα και τον αριθμό του Mi Account και δεν δέχεται τίποτα!!
Ελληνικό Menu για Xiaomi Mi5s
-
-
-
Βάλε το όνομα χωρίς κενά και χωρίς αριθμούς.
-
Τελικά πέρασε με το σκέτο petran..Ευχαριστώ NasDriver για την βοήθεια σου..το ίδιο και εσένα George Kaggelaris!!
=============== Απρ 6th 2017, 8:12pm ===============
Τελικά παιδιά μου ήρθε μήνυμα ότι πήρα την έγκριση για να ξεκλειδώσω το κινητό..Μπήκα στο mi unlock tool αλλά δεν κατάφερα να τελειώσω την διασικασία.Σταματάει στο 50% και δεν μπορεί να το επαληθεύσει.Ακολούθησα όλες τις διαδικασίες που αναφέρονταν στον οδηγό που μου έστειλε ο φίλος Nasdriver σε περίπτωση error και πάλι τίποτα!! -
Τι μήνυμα σφάλματος σου βγάζει ακριβώς;
-
Το OEM unlock το έχεις ενεργοποιήσει ?
Μπορεί να μην το έχει και να έχει το Mi unlock status όπου πρέπει να κάνεις σύνδεση με το account σου -
Πως το ενεργοποιώ αυτο;
-
Στις επιλογές για προγραμματιστές.
Για τις ενεργοποιήσεις χτυπάς 7-8 φορές στο MIUI version, στο σχετικά με το τηλέφωνο. -
Settings ---> Additional Settings ---> Developer Options ---> ΟΕΜ Unlock
-
Δεν γράφει πουθενά OEM Unlock αλλά πάτησα πάνω στην ROM 7-8 φορές και μου έγραψε you are now a developer..Είναι το ίδιο πράγμα;
-
Τώρα σου έχει ενεργοποιήσει την επιλογή Developer Options στα Additional Settings. Πήγαινε εκεί και δες αν υπάρχει η επιλογή και ενεργοποίησέ την.
-
Δεν λέει κάπου OEM unlock
=============== Απρ 6th 2017, 8:43pm ===============
Αυτά δείχνει..Ρίξτε και εσείς μια ματιά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0