Κοίτα θα σου πω κάτι. Αν σε πιάσει το τελωνείο σε έπιασε. Αλλά και αυτό το ξενέρωτο της Ελλάδας απευθείας παραλαβή δεν μου αρέσει. Και ναι κατά τα άλλα πολλές προσευχές!
Γεια σε όλους παιδιά, είμαι νέο μέλος και νέος κάτοχος του Xiaomi redmi note 4 model: 2016102.
Έχω πρόβλημα με την αγορά θήκης. Πρέπει να πάρω θήκη για το Note το 4X...? Θα μου κάνει?
θελεις να κοιταξεις για την global edition να γραφει η να κοιταξεις διαστασεις απο gsmarena κ αν με καποιο ειναι το ιδιο παραγγειλε αλλιως αλλος τροπος επειδη εαν δεν κανω λαθος το προμηθευει η infoquest καποια σκρουτζομαγαζα που συνεργαζονται μαζι της ρωτας αν εχουν
GEORGE13 .Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Με το απλό το note 4 δεν ταιριάζει. Σε αναζήτηση με τίτλο "xiaomi note 4 global version case" όλα τα αποτελέσματα είναι κάπως έτσι: "Case Cover For Xiaomi Redmi Note 4X/Note 4 Global Version"
Γεια σε όλους παιδιά, είμαι νέο μέλος και νέος κάτοχος του Xiaomi redmi note 4 model: 2016102.
Έχω πρόβλημα με την αγορά θήκης. Πρέπει να πάρω θήκη για το Note το 4X...? Θα μου κάνει?
Πάρε για το redmi note 4x, τσεκαρισμενο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η διάφανη είναι για redmi note 4 mtk, και η μαύρη για redmi note 4 snapdragon & για το 4Χ snapdragon. Δοκιμασμένες και οι δύο!