αγορα note 4x
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Γιώργο η διαφορά είναι στην 800; γιατί από τα άλλα είναι ίδιο cpu, rom
Redmi note3 pro
Φαίνεται να μην έχει την 800αρα το global στη φωτο, σε αντίθεση με όσα μου διαβεβαίωσε το κατάστημα (european edition με B20), αλλά εγώ έχω φουλ σήμα 4G στην επαρχια (Μυτιλήνη). Θα μου πείτε τώρα ότι μπορεί να έχω φουλ σήμα με τις άλλες μπαντες χαχαχαχ. Το έγγραφο είναι φωτοτυπία...
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
-
-
DELETED
-
Γι αυτο εβαλα το "αποκλειστικα", για καποιες εξαιρετικες περιπτωσεις που μπορει να συμβει στο μελλον. Το θεμα ειναι οτι εγω παρηγγειλα Note 4x και θα εδινα χρηματα για 4x, μου φερανε Note 4 και στο τελος μου λεγανε πως ειναι το ιδιο ενω δεν ειναι.
-
Aπ οτι καταλαβα ειναι 4χ + 800αρα , οποτε το παιρνω!!
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια -
Δλδ κι εγω αυριο που θα παραλαβω το 4x απο eshop μπορει να ειναι το απλο 4;Τι να προσεξω;
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Γιώργο @George Kaggelaris έχω κάποιες απορίες. Εφόσον η διαφορά είναι στην b20 δεν θα έπρεπε να έχουν διαφορετικά modem όπως στο note3 που περνούν διαφορετικές rom, ενώ σε αυτά το modem πρέπει να είναι ίδια για να περνούν ίδιες rom. Μήπως στο ένα να την έχουν κλειδωμένη την b20;
Redmi note3 pro -
Ο/H paha1971 έγραψε:
Δλδ κι εγω αυριο που θα παραλαβω το 4x απο eshop μπορει να ειναι το απλο 4;Τι να προσεξω;
Στο κάτω μέρος του κουτιού που γράφει: Product Model: Mobile Phone / 2016XXX
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
-
Μπερδεύτηκες όντως! Το Redmi Note 4 Qualcomm Global Edition και το Redmi Note 4x έχουν ακριβώς τον ίδιο επεξεργαστή.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα