Δλδ το eshop πουλαει το Redmi Note 4 Qualcomm Global Edition η το Redmi Note 4x ;
Συγνωμη αν σας ζαλισα και ευχαριστω για τις απαντησεις!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝα ξεκαθαρισουμε οτι υπαρχουν 2 εκδοσεις Note 4, ενα mediatek και ενα snapdragon. Και μια Note 4x με snapdragon (που ειναι και οτι πιο προσφατο σε κυκλοφορια).Ο/H paha1971 έγραψε:
Δλδ το eshop πουλαει το Redmi Note 4 Qualcomm Global Edition η το Redmi Note 4x ;
Ο/H Christoskavv έγραψε:
Να ξεκαθαρισουμε οτι υπαρχουν 2 εκδοσεις Note 4, ενα mediatek και ενα snapdragon. Και μια Note 4x με snapdragon (που ειναι και οτι πιο προσφατο σε κυκλοφορια).Ο/H paha1971 έγραψε:
Απ οτι φαινεται το eshop πουλαει το Note 4 και το βαφτιζουν Note 4x λεγοντας οτι ειναι ιδιες συσκευες και οτι η xiaomi βαζει το Note 4x σε συσκευασια Note 4.
Παιδια εγω τους το ακυρωσα, προτιμω να παρω καθαρο 4x και οχι wanabe.
Και στο myGag 215 τελικο με μεταφορικα. Απ οτι μου εχουν πει ειναι πολυ αξιοπιστο στα Xiaomi.Ο/H polis4gr έγραψε:
Το note 4x θα το βρείτε στο Κωτσόβολο και you.gr στα 249€Ο/H Christoskavv έγραψε:
Να ξεκαθαρισουμε οτι υπαρχουν 2 εκδοσεις Note 4, ενα mediatek και ενα snapdragon. Και μια Note 4x με snapdragon (που ειναι και οτι πιο προσφατο σε κυκλοφορια).Ο/H paha1971 έγραψε:
Απ οτι φαινεται το eshop πουλαει το Note 4 και το βαφτιζουν Note 4x λεγοντας οτι ειναι ιδιες συσκευες και οτι η xiaomi βαζει το Note 4x σε συσκευασια Note 4.
Παιδια εγω τους το ακυρωσα, προτιμω να παρω καθαρο 4x και οχι wanabe.
Xiaomi Redmi Note 4 Global
Ο/H captnemo έγραψε:
Άρα το 2016101 = Redmi Note 4χ δεν έχει την 800άρα?