Μάλλον αλλού είναι το πρόβλημα σου, 17 ώρες deep sleep δείχνει το cpu spy, αν δεν έμπαινε σε deep sleep θα ήταν μηδέν (0).
Deep Sleep problem [SOLVED]
-
-
Σας είπα ότι τώρα είναι ΟΚ αφού το έκανα επανεκκίνηση. Όταν το έβγαλα από τον φορτιστή (100%) πράγματι έδειχνε 0% στο deep sleep. Μετά την επανεκκίνηση έστρωσε. Θα ανεβάσω screenshot και αύριο-μεθαύριο αν μου το ξανακάνει μετά την φόρτιση.
Αυτή τη φορά λέω να αφήσω την μπαταρία να ξεφορτιστεί πλήρως. Κάτι διάβασα πως έτσι γίνεται και καλιμπράρισμα στην μπαταρία.
Όπως καταλαβαίνετε είμαι τόσο απελπισμένος που είμαι διατεθειμένος να δοκιμάσω το οτιδήποτε... -
μετά από κάθε φόρτιση είναι λογικό να δείχνει μηδέν γιατί αρχίζει να μετράει από την στιγμή που το αποσυνδέεις.
Στις επόμενες φορτίσεις μην κάνεις reboot, άφησέ το έτσι.
Πόσες ώρες-μέρες σου κρατάει η μπαταρία ? -
Εννοείται πως όταν το αποσυνδέω από τον φορτιστή το αφήνω μισή, μία ή και παραπάνω ώρες και βλέπω 0% στο deep sleep.
Διάρκεια μπαταρίας:
Όταν μπαίνει σε deep sleep mode κρατάει από 2,5-3,5 μέρες. Φυσικά ανάλογα τη χρήση.
Όταν δεν μπαίνει, καταναλώνει με κλειστή οθόνη και "σκοτωμένα" όλα τα προγράμματα που τρέχουν, 2-3% την ώρα. Επαναλαμβάνω με κλειστά ΟΛΑ.
Να το αφήσω να ξεφορτίσει πλήρως, να κλείσει μόνο του; -
Όχι, δεν παίζει ρόλο, απλά ανέβασε και μία φώτο από το cpu spy χωρίς να έχεις κάνει reboot
-
Στις τελευταίες δύο φορτίσεις δεν είχα πρόβλημα. Μπήκε κανονικά σε deep sleep mode.
Έκανα και ένα καλιμπράρισμα την μπαταρία με μια εφαρμογή από το store. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο και αυτό.
Εξάλλου, έκανε το κινητό επανεκκίνηση μιας και σήμερα (Παρασκευή 8/4) πήρε την καθιερωμένη αναβάθμιση της developer rom.
Οπότε, θα δω πως θα πάει αυτήν τη βδομάδα και θα σας ξαναενοχλήσω... -
Καλημέρα σας,
έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα που αναφέρει παραπάνω ο συμφορουμίτης.
Ποια ROM μου προτείνετε να δοκιμάσω; Πριν είχα την Global 8.1.1 και επειδή είχε το πρόβλημα πήγα στην 6.7.21. Αυτή που φοράει τώρα είναι απο ΟΤΑ update της 6.7.21. Υπενθυμίζω πως με την 8.1.1 η συμπεριφορά είναι ακριβώς η ίδια.
edit: Εβαλα την επίσημη 8.1.6 Global πάλι κάνει τα ίδια... -
@NasDriver από την τελευταία φορά που έγραψα μου εμφανίστηκε το ίδιο πρόβλημα 2-3 φορές αλλά χρειαζόμουν το κινητό και έκανα reset. Σήμερα πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα. Ορίστε ένα screenshot από το cpu spy. Μετά από πλήρη φόρτιση όλο το βράδυ είχε 0% deep sleep. Παρακαλώ βοήθεια!!!
=============== Απρ 29th 2017, 9:37am ===============
Αυτή τη φορά δε θα κάνω reboot να δούμε τι θα γίνει. Πάντως με έχει απογοητεύσει πολύ το Xiaomi. Αν δεν διορθωθεί αυτό το πρόβλημα θα την ξεγράψω την Xiaomi από μελλοντικά κινητά... -
-
Σε κάποια Forum διάβασα ότι πρέπει να βάλω 3g κάρτα SIM. Έχει κάποια βάση αυτό;
=============== Απρ 29th 2017, 9:47am ===============
Συγνώμη 4g SIM ήθελα να πω. -
Πολλά μπορεί να φταίνε, σε άλλο παιδί δεν έμπαινε σε deep sleep γιατί είχε κάρτα με αντάπτορα και όχι κανονική
-
Μου φαίνεται λίγο παλαβό αλλά τι να πω... Θα το δοκιμάσω και αυτό.
=============== Απρ 29th 2017, 2:27pm ===============
Ένα περίεργο πράμα. Μόλις έπεσε κάτω από το 80% η μπαταρία, το κινητό μπήκε κανονικά σε deep sleep. Τι να πω;
Ρώτησα στον Γερμανό για 4g SIM της Cosmote. Μου είπε πως αυτή που έχω είναι η πιο σύγχρονη. Δεν την άλλαξα τελικά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες