Καλησπερα παιδια ειπα να πω την τραγικη ιστορια μου που βιωσα πριν κατι βδομαδες...
Πριν κανα 2μηνο αγορασα απο ενα παλικαρι ενα kenzo ολα καλα ολα ενταξει ειχε και ελληνικα μεσα μεχρι που μετα απο καιρο ξερω γω προσπαθησα να περασω κατι αρχεια απο το pc στο κινητο και δεν μου το διαβαζε
ε και λοιπον ανοιξα ενα thread(Redmi note 3 pro kenzo θεμα; beta; mtp problem;) τα παιδια προσπαθησαν να βοηθησουν μεχρι που ειπα δεν βγαζω ακρη ρε παιδι μου αστο θα usaro ενα wifi file transfer και ολα καλα με βολεψε καμποσο καιρο που ενα παλικαρι απο την δουλεια ενεργο μελος εδω μου ειπε ισως ειναι θεμα ρομ δωστο να σου περασω εγω μια ενταξει του λεω μου περασε το παιδι την τελευταια developer και νταξει..μεχρι που μου το δινει πισω μετα απο 2-3 μερες και ειχε μεσα μωρε κατι δικες του φωτο και κλπ και παει να κανει ενα γρηγορο wipe καταλαθος κανει wipe to system/faactory resετ γενικα οτι ειχε το κινητο και η ρομ που ειχε περασει παει.. του ειπα δωστο μου και θα βγαλω εγω ακρη.. με τα πολλα πηρα κατεβασα σε ενα αλλο κινητο αυτην εδω την ρομ([XTRV-7.3.30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 1/4 15:41)) την βαζω στην SD ολα καλα μεχρι εδω μπαινω twrp sto kenzo πηγαινω μετα file manager>sd>rom>cut/copy>και την βαζω στην μνημη της συσκευης.. ολα καλα κανω wipe και τα σχετικα μπαινω φλασαρο ρομ ολα ενταξει χαρηκα
τελειωσε η εγκατασταση και αμεσως μετα μου βγαζει κατι για το superuser installation και πατησα flash με το που ολοκληροθηκε το κινητο Brickare..
Brickare τοσο ασχημα που δεν..
τι δεν εψαξα για φαστboot roms testpoint klp κλπ δεν εβγαζα και ακρη το κινητο δεν εμφανιζοταν πουθενα ουτε σε fastboot mode ουτε σε twrp δεν το διαβαζε ο υπολογιστης με τα πολλα κουρασμενος αγανακτησμενος εψαξα για καποιο παλικαρι/καταστημα που να αναλαμβανει τετοιου ειδους θεματα...
Βρηκα με τα πολλα ενα παιδι στο (insomnia) ιντερνετ που εκανε αυτην την δουλεια περναγε ρομ root unroot unbrick κλπ του ειπα του το εδωσα τελικα μετα απο πολλες προσπαθηες μπορεσε και του περασε μια αγγλοκινεζικη ρομ με το deepflash cable μεθοδο(ετσι μου ειπε) προσφερθηκε να μου περασει μαι ρομ για να μην εχω θεματα αργοτερα και του ειπα βαλε stable απο miui hellas
ολα καλα μεχρι που δεν μπορουσα απο οτι λεει βρεθηκαμε και μου εξηγησε οτι τελικα κατα 99.9999% ειναι χαλασμενη η θυρα του usb τι εννοω με αυτο οτι η θυρα μονο φορτιζει δεν μπορω να περασω δεδομενα(αρχεια) τιποτα και μου ειπε αναγκαστικα με αυτην θα κατσεις.. και σκεφτομαι πως ολα καπως συνδεοντε ολα μεταξυ τους
αλλα αναρωτηθηκα πως ο φιλος μου μπορεσε και μου εβαλε developer rom απο και ανεφερα μου ειπε οτι απλα μπηκε απο chrome του κινητου και την κατεβασε και απλα την flashare..
Τι να πω τραβηξα τοσα πολλα με αυτο το κινητο...
Τωρα σκεφτομαι να παρω επιτελους το ανταλακτικο του usb port μπας και το φτιαξω(βλεπω στο ιντρνετ δεν εχει συγκολησεις κλπ οποτε δεν αθ ειναι δυσκολο απλα με προσοχη) μπας και περασω καμια ρομ της προκοπης..
παραθετω αυτην την φωτο
Πριν κανα 2μηνο αγορασα απο ενα παλικαρι ενα kenzo ολα καλα ολα ενταξει ειχε και ελληνικα μεσα μεχρι που μετα απο καιρο ξερω γω προσπαθησα να περασω κατι αρχεια απο το pc στο κινητο και δεν μου το διαβαζε

Brickare τοσο ασχημα που δεν..

Βρηκα με τα πολλα ενα παιδι στο (insomnia) ιντερνετ που εκανε αυτην την δουλεια περναγε ρομ root unroot unbrick κλπ του ειπα του το εδωσα τελικα μετα απο πολλες προσπαθηες μπορεσε και του περασε μια αγγλοκινεζικη ρομ με το deepflash cable μεθοδο(ετσι μου ειπε) προσφερθηκε να μου περασει μαι ρομ για να μην εχω θεματα αργοτερα και του ειπα βαλε stable απο miui hellas
ολα καλα μεχρι που δεν μπορουσα απο οτι λεει βρεθηκαμε και μου εξηγησε οτι τελικα κατα 99.9999% ειναι χαλασμενη η θυρα του usb τι εννοω με αυτο οτι η θυρα μονο φορτιζει δεν μπορω να περασω δεδομενα(αρχεια) τιποτα και μου ειπε αναγκαστικα με αυτην θα κατσεις.. και σκεφτομαι πως ολα καπως συνδεοντε ολα μεταξυ τους

Τι να πω τραβηξα τοσα πολλα με αυτο το κινητο...

Τωρα σκεφτομαι να παρω επιτελους το ανταλακτικο του usb port μπας και το φτιαξω(βλεπω στο ιντρνετ δεν εχει συγκολησεις κλπ οποτε δεν αθ ειναι δυσκολο απλα με προσοχη) μπας και περασω καμια ρομ της προκοπης..
παραθετω αυτην την φωτο