Διαφήμιση

OverHeating - Ζεσταίνεται ΦΟΥΛ το Xiaomi mipad 2

• OverHeating - Ζεσταίνεται ΦΟΥΛ το Xiaomi mipad 2

Παιδιά καλημέρα ,

δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα απλά έχω φρικάρει λίγο... ;(

Πήρα πρόσφατα από Gearbest Xiaomi mipad 2 . Έβαλα την stable china 8.2.0.1 και εδώ και 2 μέρες τώρα το τάμπλετ ανεβάζει θερμοκρασίες μέχρι και 60!! :( Τι θα κάνω;;; Ανοίγω ένα απλό παιχνίδι να παίξω ( έχω ένα παλιό sony που το παίζει το συγκεκριμένο σφαίρα ) και πιάνει από 36 θερμοκρασία 60! Το πίσω μέρος βράζει και γενικά οι θερμοκρασίες του κυμαίνονται από 45 έως 57 με μια απλή χρήση. Τι να κάνω; Παρακαλώ πείτε μου λύσεις ή οτιδήποτε γιατί έχω πραγματικά φρικάρει :wacko: :( ;( :/ :S
    • Καλημέρα
      Έχω πάρει το MiPad2 πριν ένα χρόνο για την γυναίκα μου και παίζει και κανένα παιχνιδάκι η κόρη μου.
      Δεν έχουμε διαπιστώσει ποτέ ότι υπερθερμαίνεται!
      Να έχεις υπόψιν σου όμως ότι το γεγονός ότι έχει μεταλλική πλάτη συμβάλλει στην αίσθηση της θερμοκρασίας στα χέρια.
      Επίσης κάποιοι που το έχουν πάρει για παιχνιδομηχανή δεν έμειναν ευχαριστημένοι γιατί το συγκεκριμένο tablet δεν απευθύνεται προφανώς σε τέτοιο κοινό.
      Το "προφανώς" το λέω κρίνοντας από τη διάσταση της οθόνης. Μία πιο "τετραγωνισμένη" οθόνη όπως αυτή που έχει το MiPad 2 προδιαθέτει περισσότερο για surfing και διάβασμα καθώς ταιριάζει στις διαστάσεις βιβλίων και περιοδικών. Αντίθετα μια οθόνη πιο μακρόστενη, όπως αυτή των περισσότερων tablet, προδιαθέτει για θέαση ταινιών και για παιχνίδια.
    • Καλησπέρα σας ,

μπορούμε να βρεθούμε σε κάποιο σημείο να το δείτε κι εσείς για την θερμοκρασία περισσότερο; Πιάνει μέχρι και 60 βαθμούς και καίγεται κυριολεκτικά .

Τι μπορώ να κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις;

=============== Απρ 3rd 2017, 3:36pm ===============
      επισης πόση ώρα διαρκεί η μπαταρία με φουλ χρήση?

=============== Απρ 3rd 2017, 3:45pm ===============
      και εδώ μία φωτο με τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή. Μόλις τ ανοίγω τ τάμπλετ εκεί κυμαίνεται και όταν ανοίγω εφαρμογές ανεβαίνει.
      Images
      • Screenshot_2017-04-03-15-39-58-800_com.cpuid.cpu_z.png

69,21 kB, 1.536×2.048, viewed 195 times
    • Διαφήμιση