Διαφήμιση

Xiaomi απογοητεύεις.

• Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H jimarios έγραψε:

Εδώ γράφει ο Κινέζος στο σαΐτ ότι έχει ελληνικά και τελικά στέλνει κινητό μόνο με αγγλικά και κινέζικα. Ο κωτσοβολος δηλαδή έχει global με όλα ελληνικά μέσα; χλωμό το βλέπω . και αν δεν έχει απλά πειράζοντας το κινητό χαιρετισμούς στην εγγύηση μετά

Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      έχεις μείνει λίγο πίσω
      να ξεκαθαρίσουμε ότι ο κωτσόβολος δεν φέρνει τίποτα
      η Infoquest φέρνει και τα πουλάει ο κωτσ / you και δε ξέρω πιο άλλο μαγαζί (όχι όλα φυσικά , είναι συγκεκριμένα)
      η infoquest προφανώς και φέρνει μόνο με global rom που έχουν ελληνικά , μέχρι και ελληνικά manual βγάζει

ο κινέζος ε είναι κινέζος :) θα πρέπει να ξέρεις από που ψωνίζεις , δεν θα πας στον πρώτο τυχόντα επειδή είναι φθηνότερος

τώρα για την εγγύηση , αυτό είναι θέμα της Infoquest που δεν ξέρω αν έχει ρωτηθεί

Γιατί έχω μείνει πίσω; από Gearbest Best ψωνίζω. Δεν νομίζω να είναι ο πρώτος τυχόντας παρόλο που δεν είναι ο πιο φτηνός. Όσο για το αν φέρνει ο κωτσοβολος ή η infoquest δε θα παίξουμε τώρα με τις λέξεις. Ρωτάω κάτι πολύ απλό. Η global είναι 100 % μεταφρασμένη;

• Από την έκδοση 8.1.X.X για τις stable roms και μετά ναι, αντίστοιχα οι developer roms έχουν εδώ και πολύ καιρό Ελληνικά
    • Ο/H jimarios έγραψε:

Γιατί έχω μείνει πίσω; από Gearbest Best ψωνίζω. Δεν νομίζω να είναι ο πρώτος τυχόντας παρόλο που δεν είναι ο πιο φτηνός. Όσο για το αν φέρνει ο κωτσοβολος ή η infoquest δε θα παίξουμε τώρα με τις λέξεις. Ρωτάω κάτι πολύ απλό. Η global είναι 100 % μεταφρασμένη;

πίσω ως προς τα περί ελληνικών και ελληνα "επίσημου διανομέα"
      για το από που ψωνίζεις προφανώς και δεν ήξερα ποιο εννοείς , αλλά σίγουρα το gear κάνει λαλακιες που και που , βλέπε προαγορές (που στέλνονται του .......... ανήμερα) βλέπε το "δεν έχεις εγγύηση αν βάλεις άλλη ρομ" κ.α.
    • Διαφήμιση
    • Σε τουλάχιστον τέσσερα κινητά από εκεί δεν είχαν ελληνικά. Οι οποίο μου είπαν από μόνοι τους στέλνοντας μου μαιλ, ποια ρομ να βάλω! Και μετά λένε για εγγύηση. Ότι να ναι. Το έκαψαν και αυτοί