Καλησπερα στο forum .Εχθες ειχα ενα προβλημα με το unlocking καιαφου σημερα τα καταφερα και το ξεκλειδωσα μετα περασα το TWRP και μολις εκανα reboot μετα κολλησε στο logo MI και δεν ξεκιναγε.Τι πατατα εκανα τωρα ο θεος και η ψυχη μου . ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ αν μπορειτε βημα βημα να μου λεγατε τι να κανω θα ημουν υποχρεος.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
bricked my redmi note 4 after unlocking and installed TWRP [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
πάτα και κράτα πατημένα τα volume up & power να μπεις ξανά στο TWRP, την ελληνική ρομ την έκανες εγκατάσταση πριν κάνεις reboot to system ?
Δες ξανά τον οδηγό εγκατάστασης της ελληνικής ρομ ---> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. -
Την ελληνικη την ειχε οταν το αγορασα
-
-
τον οδηγο τον ειδα ελα ομως που δεν μπορω να κανω τιποτα απ αυτα που λεει γιατι ειναι κολλημενο το τηλ.
-
Όταν πατάς και κρατάς πατημένα τα κουμπιά volume up & power τι κάνει ?
-
με παει στο TWRP
-
Τέλεια...τώρα διάβασε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τον οδηγό για το πως περνάς την ελληνική ρομ
Οδηγός ---> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.
=============== Απρ 4th 2017, 5:43pm ===============
Έκανες τίποτα ? -
εκανα ετσι
- Download Latest China Stable or China Developer Version ROM from en.miui.com/a-234.html
- Download SP_Flash_Tool
- Download clear cust.rar
- Unpack and replace the original cust.img file (around 500 mb) with the new file (6kb).
- Launch SP flash tools and select MTK_AllInOne_DA.bin
- Press “Download” and connect your device via USB cable
- Wait for the flashing, disconnect your smartphone and then reboot
- Download Latest China Stable or China Developer Version ROM from en.miui.com/a-234.html
-
Κάνε έλεγχο του bootloader εάν κλείδωσε και ποστ εδώ το αποτέλεσμα ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
πως το ποσταρω εδω γιατι εχω φαει και εγω φλασια στο μυαλο τωρα και εχω κολλησει
-
Απο την επιλογή συνημμένα όταν κάνεις απάντηση και επιλέγεις μικρογραφία μετά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0