προσπαθησα να εγκαταστησω την ελληνικη ROM βημα βημα οπως τον οδηγο εγκαταστασης αλλα οταν γινοταν εγκατασταση στο TWRP και ειχα τοποθετησει το αρχειοhellas-6.0_nikel_V8_XTRV_7.3.30 μεσα στο storage οπως ελεγε ο οδηγος μετα στο TWRP δεν το εβρισκα πουθενα να κανω flash.και αναγκαζομουν να reboot και ξανακολαγε το τηλ.
bricked my redmi note 4 after unlocking and installed TWRP [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
-
Έχεις sd κάρτα; Αν ναι, την επόμενη φορά βάλτο εκεί χύμα και μετά μεσω του twrp θα το βρεις και θα το επιλέξεις, μια και δεν θάχει σβηστεί από τα διάφορα wipes.
-
Την sd card την εχω κανει διαμορφωση δια μεσου του υπολογιστη αλλα η συσκευη δεν την βλεπει----------βλεπει μονο το storage
-
-
φιλε κατ αρχην θα ηθελα να σε ευχαριστησω για ολη την βοηθεια που μου δινεις γιατι ειμαι μεγαλο στραβαδι στο foroum
-
-
παντως το εκτιμω παρα πολυ. Λοιπον ξαναρχιζω τον οδηγο εγκαταστασης απο την αρχη
-
Πάτα volume up & power και θα μπεις ξανά TWRP, αρκεί να μην έχεις περάσει πάλι official
-
Αυτη την εκδοση εχω περασει (nikel_global_images_V8.0.4.0.MBFMIDG_20160805.0000.29_6.0_global_92c70864c9)
-
Πέρνα πάλι TWRP, μόλις μπεις κάνε πρώτα το swipe to allow modifications και μετά θα κάνεις το format data
-
δυστυχως τιποτα παλι τα ιδια δεν το βλεπει το αρχειο---------- xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRV_7.3.30.zip μηπως να αλλαξουμε εκδοση TWRP??
=============== Απρ 4th 2017, 11:28pm ===============
Ουτε την sd card βλεπει.
Τελικα την καρτα sd η συσκευη την βλαπει.
θα κανω προσπαθεια να περασω τη rom στην sd
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0