Διαφήμιση

ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.....ΕΠΕΙΓΟΝ. [SOLVED]

• Διορθώθηκε
    • ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.....ΕΠΕΙΓΟΝ. [SOLVED]

γεια σας παιδια.ακολουθησα αυτον τον οδηγο....

Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο

οταν εκανα flash me to miflash εβγαζε σφαλμα...
      error:failed (remote:partition table doesn't exist)

μετα κατεβασα την τελευταια stable ελληνικη fastboot rom απο εδω του site gia mi3.
      και κατεβασα το τελευταιο miflash απο εδω....
      Xiaomi Mi Flash Tool Version 6.8.30 Released - Download Here! - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum

δοκιμασα με αυτα τα 2 και την περασε την rom χωρις προβληματα.ομως μολις ανοιξα την συσκευη και εκανα τις ρυθμισεις μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι ενεργοποιημενη και πρεπει να συνδεθω στο mi λογαριασμο μου για να ενεργοποιηθει.συνδεομαι λοιπον και ανοιγει το κινητο.
      (δεν ξερω αν αυτο ειναι φυσιολογικο..πρωτη φορα μου το εβγαλε.)

παω λοιπον μετα να αντιγραψω το αρχειο zip τις τελευταιας ρομ gia na to φλασαρω και μου λεει οτι η συσκευη εχει αποσυνδεθει και δεν μπορω να περασω το αρχειο ομως εγω εχω πατησει μεταφορα αρχειον απο την επιλογη που βγαζει στο κινητο.(πληροφοριακα εχω windows 10.δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο)
      πως μπορω να περασω την τελευταια ρομ στο σημειο που εφτασα και γιατι δεν με αφηνει να αντιγραψω τιποτα στον αποθηκευτικο χωρο;;;

παρακαλω βοηθηστε με επειγον!!!χρειαζομαι την συσκευη.
    • Ποια ρομ θέλεις να βάλεις?
      Δεν μπορείς να την αποθηκευσεις ενώ είσαι σε twrp?

• Ο/H Ποια ρομ θέλεις να βάλεις? Δεν μπορείς να την αποθηκευσεις ενώ είσαι σε twrp? έγραψε:

λοιπον παιδια ηθελα να περασω και τελικα την περασα την τελευταια xtrv developer 7.3.30.
      to προβλημα με την αντιγραφη τελικα δεν ηταν απο την συσκευη αλλα απο το αρχειο zip.
      κατι μαλλον δεν πρεπει να ειχε παει καλα στο download.

τωρα πειτε μου ομως σας παρακαλω...

1)ποια απο τις 2 revovery mode na περασω στην συσκευη μου;;;
      την
      TWRP3.0.2-0_by_mic_cancro.zip

η την twrp-Mi3WC-Mi4-MiNote-2016-02-02-recovery.zip;;;;;;

2)γιατι με το miflash που κατεβασα απο εδω ,απο το site μου εβγαζε αυτο το σφαλμα;;;

Ο/H error:failed (remote:partition table doesn έγραψε:

3) τι εννοει οταν λεει οτι η συσκευη δεν ειναι ενεργοποιημενη και πρεπει να συνδεθω στο mi λογαριασμο μου για να ενεργοποιηθει;φυσικα εγω συνδεθηκα στο λογαριασμο μου και ολα καλα,αλλα γιατι αυτο;;;πρωτη φορα μου το βγαζει αυτο.

4)και καθε φορα που ανοιγω την συσκευη μου μου λεει οτι η sim μου δεν ειναι ενεργοποιημενη.γιατι το λεει παλι αυτο;;;;τι πρεπει να κανω;;;φυσικα η συσκευη λειτουργει αλλα γιατι το βγαζει σαν ειδοποιηση;;;
    • Διαφήμιση
    • 1Κατέβασε αυτό.
      mediafire.com/file/19049ggtbt2…cancro_3.1.0-0_orange.img
      Αν έχεις το cancro\
      2. Αυτό δεν είναι και τόσο καλό αλλά από την στιγμή που πέρασες ρομ λογικα λυθηκε το θέμα...

3. Κάποιο κόλλημα ίσως...
      Αν στο ξανα κάνει θα το δούμε..
      Αν για παράδειγμα δεν είχες κάνει καθαρη εγκατάσταση θα μπορούσε να σου βγάλει κάτι τέτοιο..

Τώρα πριν την εγκατάσταση της ρομ να κάνεις factory reset..

• Δεν χρειάζεται να περάσεις κανένα TWRP Recovery.

Αν έβαλες την XTRV-7.3.30 τότε η ROM σου πέρασε και το Recovery που χρειάζεται.

Όσο για το μήνυμα με την ενεργοποίηση της SIM, σύνδεσε την συσκευή σου στο Wifi ή άνοιξε τα Mobile Data και θα σταματήσει να εμφανίζεται. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H Δεν χρειάζεται να περάσεις κανένα TWRP Recovery. Αν έβαλες την XTRV-7.3.30 τότε η ROM σου πέρασε και το Recovery που χρειάζεται. έγραψε:

1)ναι εχεις δικιο φιλε μου,εχει περασμενο τον twrp που ειπε ο geoanto555 και απο οτι βλεπω ειναι by geoanto555!!!!
      απλα δεν υπαρχει για να το κατεβασουμε στα download της συσκευης μου να ξερετε(πληροφοριακα αυτο)
      μπηκα κανονικα σε twrp για να το δω αλλα μολις παω να κανω επανεκκινηση για να ξαναμπω στο συστημα μου λεει...
      (would you like to install the official twrp app;
      the app can check for new twrp versions.)

και απο κατω εχει 2 τσεκ που ειναι και τα 2 τσεκαρισμενα και λενε..
      το ενα prompt to install twrp app if not installed
      kai to deytero λεει install as a system app.

απο κατω εχει ενα κουμπι που λεει μην εγκαταστησετε και ποιο κατω που ειναι η μπαρα που σερνουμε λεει swipe to install twrp app.

τι κανω;;;;αν δεν απαντησετε δεν παταω τιποτα και θα κρατησω ετσι το κινητο οσες μερες χρειαστει...χαχαχαχ

2)

Ο/H Όσο για το μήνυμα με την ενεργοποίηση της SIM έγραψε:

δηλαδη πρεπει να εχω συνεχεια ενεργοποιημενα τα δεδομενα για να μην μου το εμφανιζει;;;τι ειναι αυτο;;;γιατι το βγαζει;;

3)τι γινεται τελικα με το miflash που κατεβασα απο εδω απο το site;;;εχει καποιο προβλημα;;;γιατι εγω χρησιμοποιησα αυτο που σας εδειξα για να περασω την ρομ.να το χρησιμοποιουμε αυτο απο εδω μεσα;;;

4)

Ο/H Κάποιο κόλλημα ίσως... Αν στο ξανα κάνει θα το δούμε.. Αν για παράδειγμα δεν είχες κάνει καθαρη εγκατάσταση θα μπορούσε να σου βγάλει κάτι τέτοιο.. έγραψε:

οχι οταν δεν εκανα καθαρη εγκατασταση παλιοτερα δεν μου εβγαζε κατι τετοιο.
      δεν ξερω γιατι το εβγαλε αλλα θυμομουν τον κβωδικο μου ευτυχως και συνδεθηκα.

5)

Ο/H Τώρα πριν την εγκατάσταση της ρομ να κάνεις factory reset.. έγραψε:

τωρα εχω 7.3.30.καθε φορα που θα κανω αναβαθμιση με την καινουρια ρομ θα πρεπει να κανω format factory απο twrp και θα χανω τις εφαρμογες και τα δεδομενα μου;;;σκετη τυρανια δεν ειναι αυτο;;;
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

τι κανω;;;;αν δεν απαντησετε δεν παταω τιποτα και θα κρατησω ετσι το κινητο οσες μερες χρειαστει...χαχαχαχ
      Μην το βάζεις... Πάτα do not install .
      Eίναι η εφαρμογή του twrp για να σε ειδοποιεί ότι έχει βγει νέο..
      Βασικά το έχω αφαιρέσει από μέσα...
      όποτε ξανα μπεις σε twrp , μπες στις ρυθμίσεις του και ξετίκαρε την επιλογή να στο ζητάει.

Στα υπόλοιπα ερωτήματα σου..
      .Μια φορά θα ενεργοποιηθεί και δεν θα στο ξαναζητήσει....
      Στην αναβάθμιση θα κάνεις απλά dalvik & cache ....

• Διαφήμιση
    • Ο/H Μην το βάζεις... Πάτα do not install . Eίναι η εφαρμογή του twrp για να σε ειδοποιεί ότι έχει βγει νέο.. Βασικά το έχω αφαιρέσει από μέσα... όποτε ξανα μπεις σε twrp έγραψε:

καταλαβα.ειναι η εφαρμογη που υπαρχει και στο playstore για τον twrp.δεν ειχα βγει ακομα και το ξετσεκαρα.
      μονο απαντηστε στα υπολοιπα παρακαλω αν μπορειτε για να ξερω τι μου γινετε.ευχαριστω πολυ.
    • Σε τι να σου απαντήσουμε βρε?
      Έχεις κάποιο πρόβλημα η συσκευή σου αυτη τη στιγμη?
      Σου βγάζει κάποιο σφάλμα?

• Ο/H Σε τι να σου απαντήσουμε βρε? Έχεις κάποιο πρόβλημα η συσκευή σου αυτη τη στιγμη? Σου βγάζει κάποιο σφάλμα? έγραψε:

προς το παρον δεν εχω καποιο προβλημα η τουλαχιστον δεν εχω παρατηρηση κατι απλα τρομαξα ,ε το σφαλμα στο miflash και δεν ξερω αν εφταιγε η συσκευη μου η το miflash apo to site.

Ο/H Στην αναβάθμιση θα κάνεις απλά dalvik & cache .... έγραψε:

ενταξει αυτο εκανα μεχρι τωρα απλα επειδη ειπες να κανω factory reset πριν περασω την ρομ nomiza καθε φορα πρεπει να κανω.εγω ομως εκανα καθαρη εγκατασταση και οχι factory reset καλυτερο μου φαινεται....
      ηθελα να συνηθισω και την διαδικασια.

και κατι τελευταιο...ειχαν αφαιρεθει νομιζω καποιες εφαρμογες οπως η mifit.
      σε αυτην την ρομ τις ξαναβλεπω μεσα.τις περασατε εσεις για καποιο λογο η εμειναν πρικα σπο την fastboot rom;;;
      (υπαρχειτετοια περιπτωση;)
    • Το miflash έβγαλε για τους δικους του λόγους το σφάλμα...
      Αν ίσχυε πραγματικά σίγουρα τώρα δεν θα είχες κινητό γτ δεν θα μπορούσες να φλασάρεις.(τουλάχιστον έτσι απλα)
      Σου είπα να κάνεις factory reset γτ πίστευα ότι η ρομ που είχες είναι παλιά και θα βάλεις μια καινούρια..
      Ίσως να έπρεπε να κάνεις...
      Η fastboot rom ποια είναι?
      Αν είναι πολύ πιθανό να έμειναν απο κει επειδή δεν έκανες το factory reset που λέγαμε...
      Βασικά δεν ξέρω αν υπάρχει η εφαρμογη και στις νέες ρομ του cancro...

• Διαφήμιση
    • Ο/H Το miflash έβγαλε για τους δικους του λόγους το σφάλμα... Αν ίσχυε πραγματικά σίγουρα τώρα δεν θα είχες κινητό γτ δεν θα μπορούσες να φλασάρεις.(τουλάχιστον έτσι απλα) έγραψε:

τι δηλαδη το κινητο θα ηταν για πεταμα ; δεν θα υπηρχε λυση;;;

Ο/H Η fastboot rom ποια είναι? Αν είναι πολύ πιθανό να έμειναν απο κει επειδή δεν έκανες το factory reset που λέγαμε... Βασικά δεν ξέρω αν υπάρχει η εφαρμογη και στις νέες ρομ του cancro... έγραψε:

η fast boot ηταν η
      cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz
      απο εδω απο το site.

αυτη τη στιγμη εχω περασμενα τα mifit,miwifi,mihome,numberfix,yihome,cmtransfer,flashplayer.
      επρεπε να υπηρχαν σε αυτη την ρομ;;;μερικα υπηρχαν στην προηγουμενη παντως.