Πήγαινε το σε κανέναν τεχνικό να στο βάλει σε μηχάνημα να βρει τι φταίει.
Μαυρη οΘονη διχως λογο
-
-
Μετα απο πολυ πιεση μου λενε να τους δωσω 90 δολαρια και να μου στειλουν αλλο τι λετε ?
-
Και δεν τα δίνεις αν είναι να παιδευτείς με τεχνίτες κτλ. Αν ήμουν εσύ θα διαπραγματευόμουνα πάντως στα 70 δολλάρια. Δοκίμασε το.
-
Πριν πόσο καιρό το πήρες ? Έχουν περάσει έξι μήνες ?
-
Καινούριο θα σου στείλουν; Μάλλον ανακατασκευασμένο ε;
Εγώ θα το διαπραγματευόμουν λίγο ακόμα να πέσω όσο μπορώ (70-80) και θα το έπαιρνα.
Είναι πολύ δυνατό εργαλείο το Mi4s!!! Μην ξεχνάμε οτι μιλάμε για σειρά Mi.
Απο κεί και πέρα, ή κρατάς το χαλασμένο για ανταλλακτικά ή το πουλάς για ανταλλακτικά (όσο πιάσει) και έτσι το καινούριο θα σου βγεί σχεδόν "τζάμπα".
Το "τζάμπα" σε εισαγωγικά γιατί είναι λίγο πλασματικό...γιατί ενώ είχες συσκευή, τώρα καλείσαι να πληρώσεις ένα Α ποσό για να την ανακτήσεις. Αλλά οκ...προσπαθούμε να βρούμε την μικρότερη ζημία.
Το ερώτημά μου είναι στο τί θα σου στείλουν. Έχω την αίσθηση οτι το μεταχειρισμένο - ανακατασκευασμένο παίζει πολύ δυνατά σαν σενάριο (χωρίς να είναι απαραίτητα κακό αυτό).Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Το Redmi 3S είναι παλιά συσκευή, ξέχνα την, κανονικά θα έπρεπε να σου κάνουν αντικατάσταση αφού είναι στον 1 μήνα αγορά...για αυτό υπάρχει η εγγύηση + η κάλυψη της paypal.
-
Eχω αλλαξει ρομ εχω ανοιξει τη συσκευη εχω μαυρη οθονη και φοβαμαι να μη το στειλω και φαω ακυρο.
απλα το αλλο σκεφτομαι να το επισκευασω !Για πωληση -
-
Τελικα ειναι θεμα οθονης την αποσυνδεσα δουλευει αψογα παρηγγειλα αλλη ελπζω να πανε ολα καλα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0