- Καλημερα παιδια.εδω κ 2 μερες ειμαι κατοχος ενος redmi pro κ το προβλημα μου ειναι το εξης.
- Το εβαλα για πρωτη φορτιση κ ξαφνικα το κινητο ανοιξε μονο του στο 70 τοις 100 το εκλεισα κ συνεχισε κανονικα.το πρωι που το ανοιξα ολα καλα.μολος ομως πηγα να μπω σε chrome το κινητο εσβησε.το ανοιγω ολα καλα.το ξαναβαζω για φορτιση κ παρατηρω οτι η οθονη εκανε γραμμες σαν βραχυκυκλωμα.το βγαζω απο τον φορτιστη σταματησε.το κινητο εχει την αγγλικη γλωσσα κ εχω ανταπτορα γοα τον φορτιστη.
- Καμια ιδεα κανεις το μπορει να συμβαινει?
Red mi pro Ξαφνικο σβησιμο [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
-
-
φιλε μου παρατηρησα οτι αυτο το κανει οταν η μπαταρια παει στο 15 τοις 100 κ κατω.συγκεκριμενα κανει κ τυχαια επανεκκινηση
-
Ανέβασε και την φώτο να δούμε την ρομ...ένα-ένα θα τα ψάξουμε όλα
-
αυτα μου βγαζει
-
Μπορεί να είναι και πρόβλημα της unofficial ρομ, για το Redmi pro δεν υπάρχει official global, μόνο κινέζικη
-
τι μπορω να κανω για μην εχω αυτο το προβλημα?γιατι διαβασα οτι κ αλλοι χρηστες εχουν τετοιο προβλημα με το συγκεκριμενο μοντελο
-
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις μία official rom, αλλά θα έχει μόνο Αγγλικά-Κινέζικα και δεν έχει play store.
Διαφορετικά μπορείς να βάλεις την ελληνική του φόρουμ με λίγη διαδικασία παραπάνω.
Όπως και να έχει η εγκατάσταση της official θα σου δείξει αμέσως εάν είναι πρόβλημα της ρομ ή αν έχει αρχίσει να τα παίζει η μπαταρία. -
-
-
Καλημέρα!
Αρχικά βάλε drivers στον υπολογιστή σου για να αναγνωριστεί σωστά το κινητό. ---> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
Κατόπιν κάνε τον παρακάτω έλεγχο για αρχή και συνεχίζουμε μετά με τα υπόλοιπα:
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα