το link που μου δωσατε για διαδικασια ξεκλειδωματος δεν ισχυει μου γραφει
Red mi pro Ξαφνικο σβησιμο [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
-
οχι για το αιτημα ξεκλειδωματος.αλλα παρατηρησα πως οταν φορτιζω το κινητο μεσω usb υπολογιστη δεν εχω αυτα τα προβληματα
-
Θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο σαφής;
Όσον αφορά το link ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; -
οτι στο link μου βγαζει not found για να μπω για αιτηση ξεκλειδωματος Message - Xiaomi MIUI Official Forum
-
-
ολα καλα ευχαριστω πολυ εκανα το αιτημα κ περιμενω...τωρα το αλλο που οταν το φορτιζω μεσω υπολογιστη δεν κανει επανεκκινησεις υπαρχει περιπτωση να φταιει ο φορτιστης?
-
Το πρόβλημα το αντιμετωπίζεις μόνο όταν φορτίζει με τον φορτιστή πρίζας;
Έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις άλλο φορτιστή;
Επίσης τον έλεγχο για το αν είναι κλειδωμένος ο bootloader τον έκανες; -
δυστυχως δεν εχω αλλο φορτιστη.εκανα την αιτηση κ περιμενω
-
Την αίτηση το κατάλαβα ότι την έκανες.
Τον έλεγχο για να δεις αν όντως είναι κλειδωμένος ο bootloader τον έκανες; ---> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
Για να τα βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα.
Τσέκαρεις αν ο bootloader είναι κλειδωμενος ή όχι.
Αίτηση για ξεκλείδωμα.
Πέρασμα επίσημης developer.
Κλείδωμα με edl αν δεν κλειδώσει με την επισημη.
Ξεκλείδωμα με τον επισημο τρόπο και με όλας τα τιμάς.
Πέρασμα ελληνικής rom.
Επιπλέον σε όλα αυτά που πρέπει να τα κάνεις είτε το κινητό φορτίζει κανονικά είτε όχι δανεισου έναν φορτιστή από έναν φίλο κι αν δεν έχεις πρόβλημα πετας τον φορτιστή σου και κρατάς του φίλου σου ώς δανεικο κι αγύριστό.
Even dead i will fight. -
τελικα ηταν ο φορτιστης κ ολα οκ.αλλα δεν θα μπω σε διαδικασια να πειραξω ROM παρολο που εκανα το αιτημα.βρηκα να το πουλησω κ ας το εχω 4 μερες.ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια κ την αμεση ανταποκριση
=============== Απρ 7th 2017, 9:50pm ===============
παιδια τελικα το κινητο εχει μεγαλο προβλημα.ενω ηρθε ο ανθρωπος να το παρει κ το εκανα πριν επαναφορα...για να ξεκινησει εκανε 4 επανεκκινησεις..μετα ολα οκ..το εβαλα φορτιστη κ ξεκιναει μονο του..κ επειδη δεν
φταιει σε τιποτα ο αγοραστης να τον βαζω σε διαδικασια να τρεχει αυτος..αφου εχω εγγυση απο eshop θα το στειλω πισω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα