Δεν υπαρχει τροπος να μην μου υπογραμμιζει το συστημα οτι γραφω λαθος με κοκκινο?
Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Γλώσσα και Εισαγωγή -> Διόρθωση ορθογραφίας -> Διόρθωση ορθογραφίας (απενεργοποίηση). Αυτό θα σου απενεργοποιήσει την υπογράμμιση λαθών.
Αν δεν θέλεις να αντικαθίστανται και αυτόματα λέξεις, χρειάζεται να απενεργοποιήσεις και την αυτόματη διόρθωση από το Gboard (αν χρησιμοποιείς το προεπιλεγμένο Google keyboard). Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Γλώσσα και Εισαγωγή -> Gboard -> Διόρθωση Κειμένου -> Αυτόματη διόρθωση (απενεργοποίηση). Αν χρησιμοποιείς άλλο πληκτρολόγιο διαφορετικό του Gboard (πχ Swype, Swiftkey κτλ) θα πρέπει να ανατρέξεις στις αντίστοιχες ρυθμίσεις.
Όταν πατάω πάνω στον ορθογραφικό έλεγχο, μου εμφανίζει μόνο τον ορθογραφικό έλεγχο google που δεν μπορώ να απενεργοποιήσω..Στέλνω μαζί και ένα παράδειγμα υπογραμμισμένου κειμένου..
.
=============== Απρ 17th 2017, 1:10pm ===============
Και όταν έχω επιλεγμένο το Gboard, στην διόρθωση κειμένου είναι ανενεργές όλες οι διορθώσεις..αλλά συνεχίζει να μου υπογραμμίζει τις λέξεις με κόκκινο!
Ξέρεις αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλά είναι εκνευριστικό να θες π.χ να γράψεις κάποια πράγματα στο σημειωματάριο, και το σύστημα να σου υπογραμμίζει όλες τις λέξεις με κόκκινο!
Είναι θέμα της ROM. Έπρεπε να έχει την επιλογή απενεργοποίησης στον ορθογραφικό έλεγχο την οποία δεν έχει. Σε νεώτερες εκδόσεις (τουλάχιστον στις dev) υπάρχει κανονικά η επιλογή. Είναι και αποσυρμένη ROM anyway.